New Horizons Bulgaria стана спонсор за обучения на PMI Bulgaria Chapter®

От м. април 2013 г. учебен център New Horizons Bulgaria ще подкрепя дейността на българското сдружение с нестопанска цел PMI България Чаптър в ролята си на PMI Bulgaria Chapter® Training Sponsor.

pmi bulgaria Създадената през 2009 година PMI Bulgaria Chapter® има за цел да популяризира и наложи най-добрите практики и стандарти в управлението на проекти на PMI®. Организацията се стреми да отговори на постоянно нарастващата нужда от присъствие на професионални ръководители на проекти, които да управляват големи и сложни проекти.

Сертификатите на Project Management Institute (PMI®) имат международна валидност и са търсени и ценени в редица индустрии (строителство, фармацевтика, ИТ, производство, телекомуникации и др.). Те дават достъп до голяма и престижна общност от сертифицирани специалисти в областта на управление на проекти.

New Horizons Bulgaria отчита предизвикателствата, пред които са изправени ръководителите на проекти, в посока намаляване на разходите, скъсяване на сроковете и предоставяне на по-високо качество.

Обучението по управление на проекти носи значителни подобрения в ключови области като: удовлетворение на заинтересованите страни (29% подобрение), планиране на времето (27%), намаляване броя на неуспешните проекти (26%), спазване рамките на бюджета (25%), събиране на изискванията (25%), качество (25%), продуктивност (25%), време за излизане на пазара (24%).

Курсовете за управление на проекти в New Horizons Bulgaria ще бъдат полезни както на професионалисти с опит в управление на проекти, които искат да се сертифицират; така и на хора, които сега навлизат в сферата на проектния мениджмънт; а също и на професионалисти, които търсят обучения със силна практическа насоченост.

Основи на управлението на проекти

Сертификационни курсове за управление на проекти

Microsoft Project курсове

Специално предложение:
До края на април можете да се запишете за курс Project Management Professional (PMP®) Certification Preparation с 5% отстъпка!
Курсът ще се проведе в New Horizons Bulgaria от 27 до 31 май 2013 г., с водещ Костадин Купенов, PMP.

За информация:
За допълнителна информация относно наличните курсове, можете да се обърнете към наш консултант на тел.: 02 4210040 или email: office@newhorizons.bg.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *