Семинар: Application Deployment with Microsoft System Center 2012 Configuration Manager

С новите възможности за разпространение и управление на приложенията, Microsoft System Center 2012 Configuration Manager ще промени начина, по който гледате на сървърите и клиентските компютри във вашата организация.

System Center 2012 Configuration ManagerЧрез System Center 2012 Configuration Manager ИТ администраторите могат да осигуряват достъп на крайните потребители до необходимите за тях корпоративни ресурси (приложения и данни) от устройството, което желаят. Това изместване на фокуса от устройството върху крайния потребител означава, че администраторите могат по-лесно да се справят с предизвикателствата на Bring Your Own Device политиките, като са в състояние да идентифицират и управляват разнообразни крайни устройства, вкл. физически и виртуални компютри, таблети, смартфони и др.

На 6-ти март заповядайте на вечерния семинар на New Horizons, за да научите как Microsoft System Center 2012 Configuration Manager може да бъде полезен на вас и вашата организация.

По време на семинара ще видите как лесно можете да управлявате жизнения цикъл на приложенията и как да създадете каталог от приложения, чрез който потребителите сами да си набавят нужния софтуер. Също така ще се запознаете с нови функционалности в SCCM 2012 и SCCM 2012 SP1, свързани с управлението на приложения.

Основните теми на семинара ще бъдат:

  • User Centric Assets Management
  • Creating, Managing and Deploying Applications
  • The Application Catalog
  • New features in SCCM 2012 SP1

Ако имате конкретни въпроси, след края на семинара ще се радвам да отговоря на всеки от тях.

Аудитория:
Семинарът е подходящ за ИТ администратори, инженери и ентусиасти 🙂
Нивото на трудност е 300, което може да се окаже сериозно предизвикателство за тези от вас, които нямат предишни познания и опит с продукта.

Семинарът обхваща част от програмата на курс 10747 Administering System Center 2012 Configuration Manager, който ще се проведе в New Horizons Bulgaria на 25-29 март 2013 г.

Georgi IvanovЗа водещия:
Георги Иванов, технически инструктор в New Horizons
Сертифициран MCT, MCSA: Windows Server 2012, MCITP: Exchange Server 2010.

Дата: 6 март 2013 г., сряда
Час: 18:30-20:00 ч.
Адрес: Интерпред, блок А, етаж 6, New Horizons Bulgaria

Условия за участие:
Семинарът е безплатен, но изисква регистрация. За да заявите участието си, попълнете регистрационната форма. Местата са огрaничени.

***
Това събитие вече е отминало. Ако темата ви интересува, вижте записа от семинара или се свържете с нас.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *