New Horizons Bulgaria стана CompTIA Platinum Partner

CompTIA Platinum PartnerПрез м. януари 2013 г. New Horizons Bulgaria придоби най-високия партньорски статут за оторизиран доставчик на курсове на независимата международна организация CompTIA.

Статутът CompTIA Platinum Partner е резултат от приноса на глобалната мрежа на New Horizons в провеждането на CompTIA обучения и изпити и е валиден за всички над 300 центъра на New Horizons по света.

CompTIA е международно призната асоциация, специализирана в разработката на сертификационни програми, независими от конкретен производител. CompTIA сертификатите удостоверяват, че кандидатът притежава основни технологични умения в конкретна област. Сред големите международни организации, които търсят сертифицирани CompTIA Security+ специалисти, са Hewlett-Packard, IBM, Motorola, Symantec, Unisys. В България търсене има също във финансовия сектор и държавната администрация, в средни и големи компании.

Като CompTIA Platinum Partner, New Horizons Bulgaria предоставя пълен набор от обученията на CompTIA.

Ключови курсове на CompTIA:

CompTIA A+ CompTIA A+ сертификацията е начална точка за кариера в информационните технологии. Обучението покрива ключови теми като: инсталация, поддръжка, основи на мрежите, сигурност и отстраняване на проблеми. CompTIA A+ ще ви помогне да започнете работа като специалист техническа поддръжка, откъдето да продължите да надграждате уменията си.
CompTIA linux + Курсът CompTIA Linux+ Powered by LPI дава базовите познания и умения, които са задължителни за младши Linux администратори. Обучението е подходящо също за младши мрежови администратори, системни администратори, уеб администратори и др.
CompTIA Network + CompTIA Network+ сертификацията отличава квалифицираните мрежови специалисти. Курсът покрива теми като: мрежови технологии, инсталация и конфигурация, топологии, управление и сигурност.
CompTIA server+ CompTIA Server+ сертификацията е подходяща за сървърни и мрежови администратори, help desk техници, системни инженери, разработчици и др. Обучението обхваща хардуерни и софтуерни сървърни технологии.
CompTIA security + Курс CompTIA Security+ осигурява ключови знания и умения, необходими за поддържане на сигурността в организацията, и подготвя за успешно полагане на престижния сертификационен изпит CompTIA Security+. Програмата е подходяща за специалисти информационна сигурност, администратори по сигурността, техници информационно осигуряване, системни и мрежови администратори и др.
CompTIA project + CompTIA Project+ покрива пълния жизнен цикъл на проекта – от иницииране и планиране, през изпълнение, приемане, поддръжка и затваряне. Сертификатът валидира, че ръководителите на проекти и техните екипи притежават необходимите умения за приключване на проектите в зададените времеви и бюджетни рамки. CompTIA Project+ е подходящ за ръководители на проекти, бизнес анализатори и членове на екипи, работещи по проекти.

За повече информация относно курсовете и сертификационните изпити на CompTIA, моля, посетете нашия сайт или се свържете с нас на тел.: 024210040, email: office@newhorizons.bg.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *