Безплатен ваучер за изпит 70-480: Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3

Ако имате опит с HTML, JavaScript и CSS, не пропускайте възможността да валидирате уменията си със сертификата на Microsoft Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3 Specialist.

Усилието си струва, тъй като изпит 70-480 е начална стъпка за две сертификационни пътеки на Microsoft: MCSD: Web Applications и MCSD: Windows Store Apps using HTML5.

За да ви стимулират да направите първата крачка, Microsoft обявиха безплатни ваучери за явяване на изпита.
MS Exam 70-480 promotion

Как да се възползвате от промоцията?

Регистрирайте изпит 70-480 в сайта на Prometric, като използвате код на ваучер HTMLJMP. Запазете мястото си в PassIT – оторизирaн Prometric тест център към New Horizons.

Промоцията за безплатен ваучер за изпит 70-480 е валидна до 31.03.2013 г. или до изчерпване на количествата. Имайте предвид, че към момента интересът е много голям, затова е по-добре да побързате да регистрирате изпита си.

Ако смятате, че не ви достигат знания за успешно полагане на изпита, можете да посетите безплатния Jump Start курс на Microsoft за основи на програмирането с HTML5, CSS3 и JavaScript.
Ускореният въвеждащ курс е начална точка на учебната пътека на Microsoft за създаването на уеб приложения и приложения за Windows Store. Той включва модули: HTML5 Semantic Structure; CSS3 Selectors and Style Properties; Advanced Layout and Animation; JavaScript Core Capabilities; DOM Interactions; Advanced Topics.

Повече информация относно промоцията ще намерите на: Get your free HTML5 exam voucher.

Желаем ви успех!

Интересувате се от темата? Пишете ни!

  Бързо запитване

  Вашите имена *

  Вашият Email *

  Вашето съобщение *

  captcha

  Добавете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *