Търси се EC-Council Certified (CEH, CHFI, LPT, ENSA)

Ако работите в сферата на информационната сигурност и сте сертифицирани от EC-Council, вероятно нямате много свободно време, нито нужда от допълнителни приходи.
При все това EC-Council Ви кани да отделите малко внимание на видео конкурса I am EC-Council Certified и на възможността да спечелите допълнителни $1000.

EC-Council се интересува какъв ефект е оказала сертификацията върху живота Ви.
Един поглед върху интересната работа и предизвикателните проекти, по които работите, ще даде допълнителен стимул на бъдещите членове, които са се ориентирали към кариера в сферата на информационната сигурност.

Всичко, което трябва да направите, за да спечелите, е да запишете видео, показващо един ден от живота Ви. Ето как да направите това с най-големи шансове да спечели наградата от $1000:

  • Направете видеото в документален стил.
  • Покажете ясно връзката между Вашия сертификат – Certified Ethical Hacker (CEH), Computer Hacking Forensic Investigator (CHFI), Licensed Penetration Tester (LPT) или друг сертификат на EC-Council – и това, с което се занимавате.
  • Дайте информация относно:
    • Как EC-Council сертифицикацията повлия на развитието Ви?
    • Какво е най-голямото предизвикателство, с което сте се сблъсквали в областта на киберсигурността?
    • Какво е най-запомнящото се събитие в работата Ви (което имате право да споделите 🙂 )?
    • Какво оказва най-голямо влияние върху развитието Ви в професионалната област (напр. уебсайтове, блогове, други специалисти, ментори, събития, професионални групи, организации  и др.)?
    • Каква ще бъде следващата Ви професионална стъпка?

Видеоклиповете трябва да бъдат качени във  Facebook или YouTube, със заглавие “I am EC-Council Certified” или хештаг #ECCouncilCertified. Крайният срок за това е 31 декември.
Победителите ще бъдат избрани от екип на EC-Council и част от резултата ще зависи от броя на харесванията в социалните мрежи, затова използвайте по най-добрия начин Facebook, Twitter, LinkedIn и YouTube. Резултатите ще бъдат обявени няколко дни след изтичането на крайния срок.
След като публикувате записа си във Facebook или YouTube, попълнете следната форма за регистрация. С участието си в конкурса, Вие се съгласявате с общите условия на EC-Council, с които може да се запознаете в “Terms and Conditions” раздела на горната страница.

Победителят ще спечели $1000, второ място – $750, а от трето до пето място – $250 за всеки. Желаем Ви успех! 🙂

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *