Уебинар: Как да създадем ефективна политика за класификация на данните?

Въпреки че класификацията на информацията е ключова за архитектурата на информационната сигурност, важността й често се подценява. Причините можем да търсим в сложността на процеса, от една страна, и от приемането на тесни, фокусирани върху технологията, планове за защита на информацията, от друга.

Уебинарът How do You Build An Effective And Usable Data Classification Policy? ще изясни стратегическата обосновка за създаването на програма за класификация на информацията, както и ключовите й предизвикателства, ограничения и рискове. Ще се коментират възможните подходи и необходимите стъпки за изграждане на ефективна и използваема програма за класификация на данните.

Дата: 6 ноември 2012 г.
Час: 18:00-19:00 ч.
Език: Английски
Линк за регистрация: https://www1.gotomeeting.com/register/873011256

За лектора:

Boris GoncharovБорис Гончаров, CISSP, ISSMP, CEH, CEI

Борис е Директор Информационна сигурност и информационни технологии в Г4С Секюър Сълушънс и инструктор по информационна сигурност в New Horizons Bulgaria. Експертизата му включва области като: управление на риска, управление на информационната сигурност, стандарти по информационна сигурност, сигурност в облака, penetration testing, провеждане на обучения по информационна сигурност и др. Има многобройни участия във водещи конференции по информационна сигурност, сред които: I-4 forum Berlin, InfoSecurity Europe, InfoSecurity Russia, European Data Centre Dialogue.

 

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *