Семинар: Cybercrime goes mobile – Consumerization and BYOD challenges

Kогато процесите на консумеризация и BYOD налагат използването на мобилни устройства за служебни цели, а начините на създаване и разпространение на зловреден код се променят драматично, необходимостта от преосмисляне на защитните средства се превръща във въпрос от критична важност за корпоративната сигурност.

Trend Micro logoНа 23-ти октомври научете повече за новите предизвикателства пред ИТ специалистите и за пътищата за тяхното преодоляване в семинара на New Horizons Bulgaria и Trend Micro, глобален лидер при корпоративните антивирусни решения.

По време на семинара ще видите:

  • Threat landscape: Kак се развиват заплахите? Kои са най-новите методи за разпространение на зловреден код?
  • Как реагира пазарът на новите тенденции?
  • Новите предизвикателства пред ИТ специалистите и необходимостта от преосмисляне на защитните средства.
  • Демонстрация на едно възможно решение от Trend Micro – Mobile Security and Management.

За лекторa:

Marko Trend MicroМарко Джорджевич е Старши инженер продажби и продуктов мениджър за Trend Micro EMEA Ltd. С 10 години професионален опит в антивирусната индустрия, Марко има изградена широка мрежа от контакти в Централна и Източна Европа. Работил е с различни доставчици на решения за информационна сигурност и е заемал позиции в сферата на консултации, услуги и системно инженерство.

Гост-лектор ще бъде Владимир Александров, управител на Корус ООД. Владимир има над 15 години опит в проектиране, внедряване и поддръжка на ИТ решения, в това число обучение на персонала на клиентите за работа с тези решения. Задълбочените познания и богат опит му позволяват да отговаря напълно на изискванията на корпоративните клиенти. От 2004 г. фирмата е бизнес партньор на Trend Micro.

Специални гости от Trend Micro ще бъдат Петер Лупсик, Директор за Югоизточна Европа, и Кристин Байер, Мениджър дистрибуции за Югоизточна Европа.

Дата: 23 октомври, вторник
Час: 18:30-20:00 ч.
Език: Английски
Адрес: New Horizons Bulgaria, бул. “Драган Цанков” № 36, Интерпред, блок А, етаж 6

Регистрация:
Участието в семинара е безплатно. За да заявите присъствието си, попълнете регистрационната форма. Местата са ограничени.

* * *
Това събитие е отминало.
Проверете за предстоящи семинари или се абонирайте да получавате имейл известия.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *