Време за сертификация – Microsoft Second Shot

Ако планирате да се явите на сертификационен изпит на Microsoft, възползвайте се от възможността за Second Shot – безплатно повторно явяване на неуспешно преминат изпит.

Second Shotпромоцията важи за всички изпити за ИТ специалисти и разработчици (префикс 070), за изпити за Microsoft Dynamics, академични изпити  (с префикс 072), както и за следните сертификационни пътеки: MCSA: Windows Server 2012, MCSA: Windows Server 2008, MCSA: SQL Server 2012, MCSE: Desktop Infrastructure, MCSE: Server Infrastructure, MCSE: Private Cloud, MCSE: Data Platform, MCSE: Business Intelligence, MCSD: Web Apps, MCSD: Windows Store Apps.

Microsoft Second Shot 2012 - 2013Какви възможности ви дава Second Shot?

За единични изпити – ако не вземете изпита при първото явяване, можете да използвате същия ваучер за повторно безплатно явяване.

За Microsoft Certification packs – спестявате 15-20% от цената на изпитите и имате възможност да се явите безплатно втори път на тези от тях, които не успеете да вземете при първото явяване.

Следвайте 4 лесни стъпки:

  1. Попълнете регистрационната форма в сайта на Prometric, за да получите ваучер за един изпит или за сертификационен пакет. Линкове към съответните страници ще намерите на Second Shot страницата в сайта на Microsoft.
  2. Използвайте получения номер на Second Shot ваучер, за да заявите и платите първия си изпит в оторизиран тестов център на Prometric, какъвто е PassIT.
  3. Положете изпита на заявената дата.
  4. Ако не успеете да вземете изпита при първото си явяване, можете да се регистрирате за безплатно повторно явяване, като използвате същия Second Shot ваучер. (Важно: Изчакайте да измине един ден от първия неуспешен опит, преди да се регистрирате за Second Shot. Това време е необходимо, за да бъдат въведени в системата тестовите резултати. )

Second Shot промоцията на Microsoft ще бъде валидна до  31 май 2013 г. Закупените ваучери за единични изпити могат да бъдат използвани до 31 май 2013 г., а тези за сертификационните пътеки – до 31 декември 2013 г.

За повече информация посетете страницата на Second Shot.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *