DevReach 2012 с над 60 горещи сесии за Windows 8, HTML5, SharePoint 2013, Visual Studio 2012…

DevReach SpeakersDevReach 2012, седмото издание на международната конференция за софтуерни разработчици, ще събере рекорден брой лектори и участници на 4 и 5 октомври в Кино Арена Младост.

Повече от 40 експерта от 3 континента ще пропътуват общо над 260 000 км до София, за да споделят знания и опит с аудиторията на DevReach. Това са известни в целия свят софтуерни специалисти и автори на книги, популярни блогъри и презентатори на международни конференции за разработчици.

В конференцията ще вземат участие над 600 софтуерни разработчици от 25 европейски държави. Те могат да избират от над 60 сесии в 6 паралелни, тематично разделени потока: Разработка на уеб приложения, Разработка на мобилни приложения, Софтуерни архитектури, Облачни технологии, Гъвкави методологии (Agile) и Тестинг.

Вълнуваща новина е провеждането на 4-часови уъркшопи в деня преди началото на конференцията, темите за които  можете да видите в сайта на DevReach. От 9:00 до 13:00 ч. на 3 октомври можете да се включите в уъркшопа на New Horizons Building Windows 8 Style Applications Using HTML5 and Javascript, с водещ Руслан Трифонов, съосновател на Mobile Affairs. Всички участници в уъркшопа ще получат 40% отстъпка за предстоящия 3-дневен курс Deep Dive: Building Windows 8 Style Apps, който ще се проведе от 2 до 4 ноември 2012 г. в New Horizons Bulgaria.

DevReach 2012 се организира от Телерик и Мартин Кулов от Kulov.net и се радва на широка партньорска и медийна подкрепа. Златни спонсори на събитието са Майкрософт България и Pluralsight, а New Horizons Bulgaria е сред официалните партньори на конференцията.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *