Cisco CCNA Bootcamp – подготовка за сертификация

ccna bootcampNew Horizons Bulgaria ще проведе интензивно обучение, подготовящо за придобиване на CCNA сертификат, oт 9 до 13 юли 2012 г.

CCNA (Cisco Certified Network Associate) е входящо сертификационно ниво на Cisco Systems за мрежови администратори. CCNA сертификатът се признава по целия свят и е силно конкурентно предимство, тъй като ви прави видими спрямо останалите кандидати за работа. Той е задължителното базово ниво, което трябва да покриете, ако искате да продължите по някоя от сертификационните пътеки на Cisco – било то в областта на Routing & Switching, Network Security, Wireless, Voice и пр.

CCNA сертификатът е валиден три години от датата на сертифициране. След изтичане на срока е необходимо да се ресертифицирате или да се сертифицирате за следващо ниво – CCNP, CCSP, CCVP и т.н.

За да станете CCNA, имате два варианта за полагане на изпит. Единият е да се явите поотделно на два изпита: ICND1 и ICND2, а другият – да положите изпит CCNA Composite, който включва материала за ICND1 и ICND2.

Обучението за CCNA в New Horizons Bulgaria е изцяло съобразенo със сертификационните изпити. CCNA Bootcamp протича като интензивен 5-дневен курс, който представя учебния материал по максимално систематизиран, подреден и разбираем начин. Предварително условие за записване на курса е наличието на знания и работен опит със Cisco Routing & Switching.

Програмата на CCNA Bootcamp включва следните модули:
Lesson 1: Building a Simple Serial Network
Lesson 2: Building a Simple Ethernet Network
Lesson 3: Growing the Network
Lesson 4: Connecting Networks
Lesson 5: Constructing Network Addresses
Lesson 6: IP Ensuring the Reliability of Data Delivery
Lesson 7: Connecting to Remote Networks
Lesson 8: Operating and Configuring Cisco IOS Devices
Lesson 9: Managing Your Network Environment
Lesson 10: Configuring Catalyst Switch Operations
Lesson 11: Determining IP Routes
Lesson 12: Managing IP Traffic with Access Lists
Lesson 13: Establishing Serial Point-to-Point Connections
Lesson 14: Establishing Frame Relay Connections
Lesson 15: Completing ISDN Calls

След края на обучението имате две седмици за самостоятелна подготовка, по време на които инструкторът и лабовете продължават да са на ваше разположение. Когато обучението е организирано по този начин, е напълно реалистично да се подготвите за изпитите в рамките на един месец.

Водещ на курса е Лилия Николова – CCNA, MOS Master. Лилия е Cisco и Microsoft консултант в учебния център на New Horizons Bulgaria и инструктор с дългогодишен преподавателски опит.

Име на курса: CCNA Bootcamp
Дати на провеждане: 09-13 юли 2012 г.
Адрес: New Horizons Bulgaria, бул. Драган Цанков 36, Интерпред, блок А, ет.6

Допълнителна информация за CCNA Bootcamp можете да получите от консултант на New Horizons Bulgaria на тел.: +359 2 4210040 или имейл: office@newhorizons.bg

Интересувате се от курса? Пишете ни!

  Бързо запитване

  Вашите имена *

  Вашият Email *

  Вашето съобщение *

  captcha

  One Comment

  Добавете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *