Курс: ITIL® Foundation 2011 Edition – 9-11 април 2012

На 9 април в New Horizons започва курс за ITIL® Foundation 2011 Edition, с водещ Наньо Нанев, ИТ консултант в Прима Нет Консулт. Курсът се провежда по актуализираната програма на ITIL Foundation от 2011 г. и подготвя за сертификационен изпит ITIL Foundation 2011 Edition.

ITIL 2011 IT Infrastructure Library® е набор от добри и утвърдени практики от цял свят. Целта й е да направи успешна комуникацията между бизнеса и ИТ специалистите така, че ИТ услугите да носят необходимата стойност, без тя да превишава направените инвестиции и оперативни разходи по поддръжката им.

През последните години ITIL се утвърди като универсална основа за създаване и управление на услуги и процеси.
„ITIL философията“ се разпространява бързо и в България и към настоящия момент е задължителен стандарт на работа за много компании.

Какво съдържа обучението за ITIL Foundation?

》 Въведение в ITIL, история и основна терминология
》 Преглед на основните публикации: Service Strategy, Service Design, Service Transition, Service Operation, Continual Service Improvement.
》 В курса са включени примерен тест и практически упражнения.

Курсът е със стандартна продължителност 3 дни (24 учебни часа).
Цена за един участник: 550 Евро без ДДС

Аудитория:

Курс ITIL Foundation 2011 Edition ще бъде полезен за специалисти от всички нива в организационната йерархия. Фокусът е към представители на ИТ отделите, бизнес мениджмънт, финанси и управление на проекти.

За лектора:

Наньо Нанев има над 14 години опит в управлението на ИТ услуги и проекти. През последните 10 години ръководи собствена компания – Прима Нет Консулт, предлагаща аутсорсинг на ИТ отдел. Сертифициран ITIL v.3 Intermediate Level специалист, Наньо Нанев е ITIL инструктор в учебен център New Horizons Bulgaria.

Препоръка от Станга АД, окт. 2011 г.

Лекторът Наньо Нанев съобрази учебната програма с нуждите на участниците в обучението и им оказа значима подкрепа при усвояването на изпитния материал. В следствие на обучението колегите ни положиха успешно сертификационен изпит и станаха сертифицирани ITIL специалисти.

За информация и записване

За повече информация и записване за курс ITIL® Foundation 2011 Edition (9-11 април 2012) потърсете консултант на New Horizons на тел.: 02 4210040 или email: office@newhorizons.bg. Местата са ограничени.

* * *
• Акредитираните ITIL® курсове се доставят чрез itSM Solutions LLC, акредитиран партньор за обучения на CSME.
• ITIL® е регистрирана търговска марка на Cabinet Office.
• IT Infrastructure Library® е регистрирана търговска марка на Cabinet Office.

Интересувате се от курса? Пишете ни!

  Бързо запитване

  Вашите имена *

  Вашият Email *

  Вашето съобщение *

  captcha

  Добавете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *