Как да създадем частен облак с Virtual Machine Manager 2012 и Hyper-V? Дарин Йончев в „Дни на Майкрософт 2012“

MS Days 2012Ако на 29 март сте на гребена на технологичната вълна с „Дни на Майкрософт 2012“, не пропускайте лекцията на Дарин Йончев „Как да изградим и поддържаме частен облак с Microsoft System Center Virtual Machine Manager 2012 и Hyper-V?“.

Virtual Machine Manager 2012 е новата версия на познатия продукт, но това, по което се различава от предходната версия, са новите инструменти за внедряване и управление на ваш, собствен частен облак. Елате и вижте как да използвате новите възможности на SCVMM 2012, за да създадете своя „собствен частен облак“.

По време на сесията ще се запознаете с Application Virtualization и Image based servicing, ще видите как да създавате частни облаци, проектирате шаблони за типови услуги (design service templates) и как да дадете възможност на крайните потребители за внедряване и управление на услуги в частния ви облак.

За лектора:

Darin YonchevДарин Йончев е сертифициран Microsoft инструктор с дългогoдишен опит в областта на ИТ. Част от сертификатите, които притежава, са: CEH, CHFI, MCT, MCSE, MCITP, MCTS, MCDST, CompTIA Security+. Гост-лектор в предишни издания на „Дни на Майкрософт“ през 2007, 2008 и 2011 година.
Личен блог

Дни на Майкрософт 2012 ще се проведат на 28 и 29 март в кино Арена – Младост. Основните теми на конференцията са Windows 8 Consumer Preview, Office 365, Windows Azure, Windows Phone, Kinect и др. Учебен център New Horizons е бронзов спонсор на събитието и дългогодишен Златен партньор на Microsoft в сферата на обученията.

Очакваме ви!

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *