Сертификационен курс: Certified Ethical Hacker v7 – 4-8 юни 2012

От 4 до 8 юни New Horizons Bulgaria ще проведе обучение по програмата на EC-Council за сертифициран етичен хакер – CEH, с водещ Шон Хана, Инструктор на годината на EC-Council за 2007, 2008, 2010 и 2011 г.

Certified Ethical Hacker (CEH) валидира познанията на даден специалист в областта на мрежовата сигурност и методите на етично хакерство. Обучението дава холистичен подход към сигурността, като покрива множество различни технологии и платформи.

Програмата на CEHv7 е резултат на години труд на хакери и специалисти по сигурността. Инвестициите, направени за проучване и разработване на CEHv7, са 4 пъти по-големи от обичайните. Хиляди часове са прекарани в проучване на последните тенденции и техники в света на кибер престъпленията.

През март 2011 г. New Horizons Bulgaria стана единственият за България акредитиран учебен център на EC-Council и беше отличен от EC-Council като Accredited Training Center Newcomer of the Year.

Най-добрата защита е атаката. Ако искате да попречите на хакерите да проникнат в мрежата ви, първо трябва да проникнете в умовете им.

Философия, базирана върху атаката

Обичайно хората, на които е поверена сигурността на организацията, никога не са виждали как работят престъпниците и не осъзнават размера на съществуващите рискове.
Етичният хакер е професионалист, който знае как да открива слабите места и уязвимостите на системата и умее да използва същите инструменти, с които си служат хакерите. Certified Ethical Hacker е обучен да мисли и действа като хакер, за да предотвратява бъдещи атаки.

За водещия

NHBG Sean Hanna Шон Хана е консултант по информационна сигурност със задълбочена експертиза и богат опит в областта на GRC, дизайн и одит по сигурността, penetration testing, incident handling, управление на риска, тренинги по ИТ сигурност.
Сертифициран е като: CISSP, GCIA, GCIH, GSEC, CEH, CHFI, ECSA, LPT, EDRP; CEI, CISM, MCT, CTT+; MCITP (Enterprise Messaging), MCSE+Security

 

Експертизата му получава международно признание и той става носител на редица престижни награди, сред които EC Council Инструктор по сигурността на годината в безпрецедентни 4 години (2007, 2008, 2010 и 2011). Шон има многобройни участия в конференции и семинари, включително като почетен лектор на Cyber Warfare на InfoSEC 2010, най-голямата конференция за сигурност в Европа.

Програмата на Certified Ethical Hacker version 7:

 • Курсът за CEHv7 е с напълно актуално съдържание и силен фокус върху реалните, „живи“ технологии.
 • Общата продължителност на обучението е 40 учебни часа, като 80% от времето преминава в работа по лабове. Вместо часове наред гледане на слайдове и техники, курсистите реално използват туловете и сами осъществяват атаки.
 • Програмата е фокусирана не само върху атаките, но и върху контрамерките за тяхното предотвратяване.
 • За пръв път е включен цял модул за Penetration Testing, обхващащ изискванията, инструментите и част от методологията за тествате сигурността на мрежата.

Учебните материали съдържат DVD комплект (над 20 GB) с включени:

 • Над 1000 широко използвани hacking § security tools, като всички са ъпдейтнати до последните им версии;
 • 1000 минути видео демо на различни хакер атаки – позволява на курсистите да продължат да учат и след края на курса;
 • White papers и референции.

Програмата на курса обхваща следните модули:
Module 01: Introduction to Ethical Hacking
Module 02: Footprinting and Reconnaissance
Module 03: Scanning Networks
Module 04: Enumeration
Module 05: System Hacking
Module 06: Trojans and Backdoors
Module 07: Viruses and Worms
Module 08: Sniffers
Module 09: Social Engineering
Module 10: Denial of Service
Module 11: Session Hijacking
Module 12: Hacking Webservers
Module 13: Hacking Web Applications
Module 14: SQL Injection
Module 15: Hacking Wireless Networks
Module 16: Evading IDS, Firewalls, and Honeypots
Module 17: Buffer Overflow
Module 18: Cryptography
Module 19: Penetration Testing

Цената за един участник е 1995 Евро без ДДС.
В цената е включено явяване на сертификационния изпит за CEHv7.

За EC-Council

EC-Council (The International Council of E-Commerce Consultants) е водеща международна организация в разработката на специализирани програми за тренинг и сертификация на специалисти в областта на информационната сигурност и електронния бизнес (CEH, CHFI, LPT, др.). Програмите на EC-Council са получили одобрение от различни правителствени агенции, като US federal government, National Security Agency (NSA), Committee on National Security Systems (CNSS), US Army, FBI, Microsoft и CERTs (Computer Emergency Response Team) от различни държави. Американският Department of Defense е включил програмата CEH в своята Директива 8570, като едно от изискванията за своите служители по сигурността и поддоставчици.
Измежду организациите в Европа, които използват сертифицирани от EC-Council специалисти, са: HP, IBM, Oracle Corporation, Allianz, UK Ministry of Defense American Express, Deloitte, Fujitsu, KPMG, Motorola, Pricewaterhouse Coopers, Royal Navy, Shell, Vodafone, Police Service of Northern Ireland, Royal Bank of Scotland и др.

За допълнителна информация

Обърнете се към консултант на New Horizons на тел.: 02 4210040, email: office@newhorizons.bg

Интересувате се от курса? Пишете ни!

  Бързо запитване

  Вашите имена *

  Вашият Email *

  Вашето съобщение *

  captcha

  2 Коментари

  Добавете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *