Тодор Костадинов, Университет „Проф. д-р Асен Златаров“

Казвам се Тодор Павлов Костадинов и съм докторант в Българска Академия на Науките и асистент в университет „Проф. Д-р. Асен Златаров“ в Бургас. В момента подготвям дисертационен труд на тема „SAR и ISAR алгоритми за обработка на изображения“ и същевременно водя упражнения по дисциплините „Цифрова Схемотехника“ и „Компютърни Периферии“. Разработвам алгоритми на програмен език “Matlab” за получаване и обработка на изображения. Matlab съм изучил самостоятелно, а дисциплините, които преподавам, са от висшето ми образование по комуникационна техника от ТУ-Варна.

Като един добър специалист, аз желая да се усъвършенствам и да придобия много нови знания, които ще ми помогнат да бъда полезен както на себе си, така и на студентите, които обучавам, и ще повишат компетентността ми. Желая наученото от мен да послужи за повишаване на техническото ниво и развитие на индустрията в България. Това, което ми липсва, е подходящо оборудване за провеждане на практически експерименти по дисертацията ми, мощни изчислителни и измервателни устройства, както и литература по важни теми.

Ако бъда одобрен, възнамерявам да работя усърдно върху моето академично израстване и повишаване на нивото на образованието в България.

Популярността е един от критериите за оценка на публикациите. Подкрепете Тодор, като споделите публикацията му чрез бутоните за социални медии, разположени непосредствено под заглавието.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha