Гергана Ветова, УНСС

Здравейте,
Казвам се Гергана Ветова. Завършила съм Бакалавърска степен по „Информатика“ в ЮЗУ „Неофит Рилски“. В момента следвам „Публични финанси“ (Магистърска степен) в УНСС. От 4 години работя като Офис мениджър в софтуерна компания, занимаваща се с внедряване и консултиране на ERP системи (Microsoft Dynamics).

Винаги съм знаела, че искам да работя в сферата на ИТ технологиите, но липсата на опит на една жена, в тези типично мъжки професии, осуетява желанието ми за развитие и напредък. Сигурна съм, че имам качествата да се развивам в ИТ средите, стига да ми бъде даден шанс. В тези трудни времена на криза и икономичеста нестабилност в нашата държава, компаниите търсят хора с опит и сертификати, които аз не притежавам, но се надявам да получа някой ден. А в конкурса „Моята ИТ кариера“ виждам един много добър и реален старт за мен. Много бих се радвала на едно обучение и сертификация по MCITP (а и останалите награди не са за подценяване) и знам, че ако ми се даде възможност, ще мога да докажа на какво съм способна.

Популярността е един от критериите за оценка на публикациите. Подкрепете Гергана, като споделите публикацията й чрез бутоните за социални медии, разположени непосредствено под заглавието.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha