Добринка Симеонова, СУ „Св. Климент Охридски“

Здравейте!
Казвам се Добринка Симеонова и съм на 20 години. Родена съм в гр. Смолян, където завърших Гимназия с преподаване на чужди езици „Иван Вазов“. Повлияна от разговорите в приятелската ми среда, но преди всичко от моето желание, след завършване на средното си образование, реших да кандидатствам в СУ „Св. Климент Охридски“, където в момента съм студентка втори курс, специалност „Информатика“ във Факултет по математика и информатика.

Живеем в света на информационните технологии и според мен това е предизвикателство, да се търси иновативното, което да намира приложение във всяка една отделна област. Като млад човек искам и търся да се развивам в организации с високо ниво на професионализъм. На този етап знанията ги получавам в университета: минах първата част от курса CCNA Exploration – Network Fundamentals и посещавам занятията по програмиране на C++. Но определено считам, че само това не е достатъчно. След завършването си трябва да бъда уверена, че с натрупаните познания мога да се интегрирам успешно в семейството на ИТ специалистите, да бъда полезна както на себе си, така и на фирмата, за която работя. Знам, че ще бъде много трудно. Затова искам да уча, да трупам знания, умения, опит и практика в тази сфера.

Проектът на учебния център New Horizons България за кариерно развитие ми допада като възможност за моето личностно развитие в областта на ИТ в бъдеще. Имам желанието да се включа в този проект, ако бъда одобрена. Знам едно, че ще трябва да положа много усилия, труд и качества, за да постигна заложените в програмата цели. Мотивирана съм да се справя със задачите, които предстоят. Имам самочувствието на отговорен и дисциплиниран млад човек, който е готов на предизвикателствата. Дано да успея, да бъда част от Вашия проект.

Благодаря Ви!

Популярността е един от критериите за оценка на публикациите. Подкрепете Добринка, като споделите публикацията й чрез бутоните за социални медии, разположени непосредствено под заглавието.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha