Димитър Хаинов, Русенски университет „Ангел Кънчев“

Привет!
Казвам се Димитър Нисторов Хаинов, на 23 години, родом от град Панагюрище, дипломиран бакалавър по специалност „Компютърни науки” в Русенски университет „Ангел Кънчев”. По настоящем следвам магистърски курс „Индустриален мениджмънт”, задочно.
След като завърших специалността „Компютърни науки”, се присъединих към потока от хора, които си търсят работа с надеждата, че няма да чакам дълго. Уви, не е така. Имам чувството, че всички фирми си търсят хора с опит. Интересно обаче как ние – младите специалисти – да натрупаме такъв.

Бих искал да се реализирам като IT специалист в сферата на администрацията и защитата на сървъри, съдържащи различна информация. За тази цел ще ми е нужен един от следните сертификати: MCITP: Server Administrator, CompTIA Security+ или EC Council Network Security Administrator (ENSA). Това е моята цел, защото още от малък се интересувам от техника и компютри специално. След като навлязох в необятния им свят, силно ме привлякоха така наречените хакерства. Искам да съм част от екип, който ще се противопоставя на хакерските атаки.

За да стана този човек обаче, ми е нужен сертификат, като допълнителна подплата на моите умения и компетенция като дипломиран специалист. Искам да придобия съответния сертификат, независимо от това колко труд ще трябва да положа. Именно и заради това Ви изпращам писмо. Финансово не съм силен и ще се зарадвам, ако стана един от класиралите се. Имам амбицията да постигна моите цели, нямам финансовата възможност.

С уважение: Димитър Хаинов

Популярността е един от критериите за оценка на публикациите. Подкрепете Димитър, като споделите публикацията му чрез бутоните за социални медии, разположени непосредствено под заглавието.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha