Биляна Камбурова, Нов български университет

Казвам се Биляна Камбурова и съм на 21 години от град София. Средното си образование получих в “Професионална гимназия по прецизна техника и оптика М.В.Ломоносов“, завършила съм специалност „Прецизна техника и оптика“. След завършване на гимназия имах специализация в продължение на една година в същата гимназия по специалност „Очна оптика“. В момента уча социология в „Нов Български Университет“. Още отсега се замислям за това къде ще работя след завършването си или дори по време на следването ми. Чрез вашия конкурс бих могла да получа допълнителна квалификация в ИТ сферата и по този начин да разширя познанията си по ИТ технологии. Вашият конкурс би ми дал уникален шанс да се развия в още една научна сфера. В средното ми образoвание съм се занимавала с ИТ технологии в училище при изучаване на предмет, наречен „Приложни програмни продукти“ и естествено „Информатика и електроника“. Получила съм основни познания например за фотошоп CS2 и други програми.

Познанията и уменията, които бих получила във вашия конкурс, ако бъда избрана, смятам, че ще бъдат полезни за усъвършенстването ми като ИТ специалист и намирането на едно ново поприще, в което мога да се развия. Ще получа едно по-високо ниво на грамотност в област, където мога да се развия. В днешно време компютърните технологии са дясната ръка на всеки, който се занимава с научна дейност, бих искала да навляза в света на ИТ технологиите и да развия способностите си в тази област. Бих желала в бъдеще да се реализирам в ИТ сферата, защото в днешно време според мен тя е най-добрата сфера за реализиране и работа. С придобитите умения от вашия курс бих си спомогнала и за развитие на проекти в бъдещата ми работа като социолог. Работата на социолога е отчасти свързана с информационните технологии. Аз съм упорит човек, който има големи мечти и знам, че бих се справила с всяко предизвикателство и искам да поема предизвикателството на вашия конкурс. За да получа мечтаната кариета като ИТ специалист, имам финансови пречки, чрез вашия конкурс бих получила шанс за реализирането ми в тази сфера.

Популярността е един от критериите за оценка на публикациите. Подкрепете Биляна, като споделите публикацията й чрез бутоните за социални медии, разположени непосредствено под заглавието.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha