Владимир Ангелов, ИТ мениджър, за курс 10135 Configuring, Managing and Troubleshooting Microsoft Exchange Server 2010

Vladimir Angelov, IT ManagerВизитка:
Владимир Ангелов, ИТ Мениджър в CSMS
Възраст: 31 години
Опит в ИТ сферата: 12 години
Образование: Международен туризъм в УНСС
Сертификати: Cisco CCNA
Здравейте, Владимир. Каква е дейността на CSMS и каква е Вашата роля в организацията?
CSMS е дъщерна компания на международната фирма Playtech Ltd. Дейността на фирмата се състои в обслужване на клиенти от Европа посредством телефон и чат. Доскоро моята основна роля в тази компания беше системен администратор, но от 2 години заемам позицията ИТ Мениджър. Управлявам екип от няколко човека, които се грижат за поддръжката на инфраструктурата на тази организация.

Откъде дойде необходимостта да преминете обучение за 10135 Configuring, Managing and Troubleshooting Microsoft Exchange Server 2010?
Главната причина да избера този курс беше нуждата от разширяване на познанията ми, свързани с Microsoft Exchange 2010, тъй като наскоро направихме миграция от Exchange 2003 към Exchange 2010.

Кои за Вас са най-важните неща при избора на обучаваща организация? Как избрахте New Horizons?
За мен двете основни причини, заради които бих избрал определена компания, са качеството на обучението и отзивите от други колеги, преминали такова обучение в съответната фирма. Получих положителни отзиви за New Horizons от мои познати. Хората, с които се свързах във вашата фирма, реагираха бързо и адекватно на моето запитване и това беше достатъчно, за да предпочета вашия учебен център.

По какъв начин протече обучението и до каква степен отговори на очакванията Ви?
Обучението се проведе в рамките на 5 работни дни. Курсът се състоеше от четирима обучаващи се, което позволява по-лесното усвояване на материала. След изнасяне на теоретичната част инструкторът показваше практическото ѝ приложение. Залата имаше качествено оборудване и всеки курсист разполагаше със самостоятелна работна станция. Напълно отговори на очакванията ми за такъв тип обучение.

Успяхте ли вече да видите приложение на наученото в работата си?
Да, определено, след приключване на курса успях да използвам знанията си, придобити по време на него, за оптимизирането и допълнителното конфигуриране на Exchange 2010.

Какви са впечатленията Ви от инструктора Георги Иванов?
Бях много приятно изненадан от факта, че човек на неговите години притежава толкова задълбочени познания върху Microsoft Exchange. Винаги отговаряше адекватно на въпросите ни и даваше примери, дори извън самото обучение, което за мен беше много полезно.

На кого бихте препоръчал този курс?
Бих го препоръчал на всеки, който би искал както да се запознае с Microsoft Exchange 2010 и неговите възможности, както и на хора, които вече го използват, тъй като съм сигурен, че ще намерят доста полезни неща в този курс.

С какви очаквания ще посрещнете 2012 година?
Тъй като съм оптимист, ще посрещна Новата Година с очакване тя да бъде по-добра от старата и с желание да разширя знанията си в IT сферата.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *