Цветелин Василев, Нов български университет

Казвам се Цветелин Василев и изучавам „Инфорамтика“ в „Нов Български Университет“, втора година. Миналата година изучавах C/C++ и няколко други предмета, подпомагащи за развитието ми като програмист. Тази година изучавам Java, операционни системи, компютърни архитектури и малко висша математика, но нямам възможността да прилагам някое от изучаваните до момента неща освен вкъщи, понеже нямам необходимите знания да започна работа като програмист.

След завършването си бих желал да съм натрупал достатъчно знания в сферата на програмирането и да съм си намерил престижна работа като софтуерен програмист. Първата ми стъпка за постигането на моето желание е именно приемането ми в университета с тази специалност.

Като за начало, бих желал да започна да прилагам на практика теоретичните знания, които получавам в университета, т.е да започна стаж в някоя фирма. Смятам, че не ми достигат и практични, и теоретични умения. Досега винаги като съм търсил работа в сферата на програмирането, винаги е било неуспешно, понеже се търсят хора с опит. Не разполагам с достатъчно средства, за да се включа в някои курсове, които ще ми бъдат полезни за обогатяване на моите знания и получаването на сертификат.

Достатъчно постоянен, амбициозен и коректен съм и бих бил благодарен, ако ми се даде възможност да продължа да се усъвършенствам, за да реализирам мечтата си.
Вярвам, че ще успея да постигна това с Ваша помощ.

С уважение,
Цветелин Василев

Популярността е един от критериите за оценка на публикациите. Подкрепете Цветелин, като споделите публикацията му чрез бутоните за социални медии, разположени непосредствено под заглавието.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha