Семинар: Какви подобрения предлага Microsoft Office 2010?

microsoft office 2010На 8 декември 2011 г. заповядайте на вечерен семинар на New Horizons, посветен на новостите и подобренията, които предлага Microsoft Office 2010.

Без значение дали използвате продуктите от Microsoft Office пакета или тепърва предстои да започнете работа с Outlook, Word, Excel или PowerPoint, на този семинар ще се запознаете с новите функционалности, както и с подобренията във вече съществуващите такива.

Ще разгледаме полезни инструменти от Outlook, Word, Excel и PowerPoint, с помощта на които ще можете да спестите време и усилия в ежедневната си работа.

Съдържание на семинара:
• Използване на Navigation Pane в Word 2010
• Подобрения и новости в Excel 2010
• Добавяне на видео в презентации на PowerPoint 2010
• Нови функционалности за управление на съобщенията в Outlook 2010

Аудитория:
Семинарът е предназначена за потребители, които все още работят с Microsoft Office 2003 или 2007, но планират или се колебаят дали да преминат към последната версия. Така също, семинарът би бил полезен и за тези, които вече използват Microsoft Office 2010, но не им е останало време да разучат кое е новото тук и как то би им помогнало.

За водещия:

Liliya NikolovaЛилия Николова – MOS Master, MCT, CCNAЛилия е Microsoft и Cisco консултант в учебния център на New Horizons Bulgaria и инструктор с дългогодишен преподавателски опит.
Публикации на Лилия Николова

Дата: 8 декември, четвъртък
Час: 18:30-20:00 ч.
Адрес: Интерпред, блок А, етаж 6, New Horizons Bulgaria

* * *
Това събитие е отминало. Абонирайте се за електронния бюлетин на New Horizons, за да получавате известия за други подобни семинари.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

Бързо запитване

Вашите имена *

Вашият Email *

Вашето съобщение *

captcha

Подобни публикации

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *