Георги Прусийски, Нов български университет

Здравейте, казвам се Георги Красимиров Прусийски и съм от град Плевен. Студент съм 1-ви курс „Информатика“ в „Нов Български Университет“. Учил съм една година в УНСС, направление „Администрация и Управление“, но реших, че това не е за мен. Главната причина да се насоча към ИТ средите е, че брат ми и приятелите ми изучават информационни технологии и вече се занимават с това професионално. Реших, че това е средата, в която искам да градя кариера и това са хората, с които искам да работя.
В момента съм работещ студент, работя в магазин за дрехи, но смятам, че съчетавам добре работата с учението.

Целта, която съм си поставил, е в близко бъдеще да съм готов да се занимавам професионално с програмиране и да мога да съм част от работата и проектите на моите приятели.
Имам амбицията да изуча езикa C++ (като основа на всички компютърни езици) и постепенно да се ориентирам към интернет програмирането. За тази цел искам да добия възможно най-голям опит и знания. Искам да изкарам курс в Telerik и постепенно да добавям други сертификати, доказателство за моите познания.

Стъпките, който смятам да предприема са две. Едната е да затвърдя наученото досега и да започна постепенно да надграждам знанията си, подпомаган и напътстван от моите приятели. Другата е отделно от програмата ми в университета да получавам допълнителни знания от различни курсове и като сам работя върху малки проекти.

Благодаря Ви за отделеното време.
С уважение: Георги Прусийски

Популярността е един от критериите за оценка на публикациите. Подкрепете Георги, като споделите публикацията му чрез бутоните за социални медии, разположени непосредствено под заглавието.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha