Семинар: VMware vSphere 5 Overview – 30 ноември, 18:30 ч.

vsphere5На 30 ноември 2011 г. New Horizons Bulgaria ще проведе вечерен семинар на тема: VMware vSphere 5 Overview, с водещ Наньо Нанев, ИТ консултант в Prima Net Consult.

Търсенето на ефективност във всяка една дейност налага оптимизация на всички нива на бизнес организацията. ИТ директорите са притиснати да предоставят по-сигурни и по-качествени услуги при редуцирани бюджети.

В България виртуализацията е в началната си фаза и основната причина за нейната употреба е редуцирането на капиталовите разходи. Добрата новина е, че следващите фази допринасят за свиване и на оперативните разходи, като същевременно добавят нови възможности за бизнеса и облекчават поддръжката. Именно фактът, че с по-малко се постига повече, налага виртуализацията, като един от 3–те най високи приоритета на ИТ отделите по света.

С какво виртуалната инфраструктура и облачния модел за изчисления и сторидж би помогнал на нас, нашия отдел и компания?

Съдържание на семинара:

По време на семинара VMware vSphere 5 ще бъдат разгледани следните теми:
• Какво е виртуализация, виртуална инфраструктура и изчисления в облака
• Области и обхват на приложение
• Ползите от имплементиране на различните етапи
• Промените и новостите в VMware vSphere 5
• Стойността за бизнеса
• Сертификация

Аудитория:

Семинарът ще бъде полезен за технически специалисти от всички звена в ИТ отделите. Фокусът е към представители на ИТ мениджмънт, ИТ операции (сървъри, мрежи, сториджи), консултанти, технически архитекти.

За лектора:

Наньо Нанев има над 14 години опит в управлението на ИТ услуги и проекти. През последните 10 години ръководи собствена компания – Прима Нет Консулт, предлагаща аутсорсинг на ИТ отдел. Сертифициран ITIL v.3 Intermediate Level специалист, Наньо Нанев е ITIL инструктор в учебен център New Horizons Bulgaria.

Дата: 30 ноември, сряда
Час: 18:30-20:00 ч.
Адрес: Интерпред, блок А, етаж 6, New Horizons Bulgaria

Регистрация:

Семинарът е без такса участие, но изисква регистрация. За да заявите участието си, попълнете формата по-долу. Местата са ограничени.

[Event_Registration_Single event_id=“59″]

Интересувате се от темата? Пишете ни!

  Бързо запитване

  Вашите имена *

  Вашият Email *

  Вашето съобщение *

  captcha

  2 Коментари

  Добавете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *