New Horizons в Топ 20 на ИТ тренинг компаниите за четвърта поредна година

2011 Top20 IT Training CompaniesNew Horizons Computer Learning Centers отново e сред 20-те най-добри компании за обучение по информационни технологии, според годишната класация 2011 Top 20 IT Training Companies на водещия сайт TrainingIndustry.com.

Класацията има за цел да помага на организациите по света в избора им на правилен партньор в областта на обученията. Мрежата на New Horizons Computer Learning Centers, която догодина ще отпразнува своята 30-та годишнина в над 300 учебни центъра в 70 държави, присъства в класацията четири поредни години, от първото издание на Топ 20 през 2008 г. до днес.

Селекцията на двадесетте най-добри доставчици на ИТ обучение се прави въз основа на следните показатели:
– Лидерство и иновации в ИТ обучението;
– Обхват на ИТ тренингите и методите на доставка;
– Размер на компанията и потенциал за растеж;
– Клиентска мрежа;
– Географски обхват.

„Оценката и изборът на топ 20-те ИТ тренинг компании се провежда ежегодно сред голям брой престижни организации и конкуренцията през 2011 беше все така силна. New Horizons продължава да е сред топ 20 на компаниите за ИТ обучение заради ангажираността с качеството на предлаганите услуги и лидерската си позиция в индустрията.“
– Кен Тейлър, COO на TrainingIndustry.com.

„Признанието, което получаваме за поредна година, е свидетелство за мисията на New Horizons да помага на хората по света да бъдат по-успешни чрез обучение.
Ърл Прат, CEO на New Horizons Computer Learning Centers

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *