Семинар: SQL Server Integration Services in Denali CTP3 – 2 ноември, 18:30 ч.

SQL Server DenaliНа 2 ноември 2011 г. New Horizons Bulgaria ще проведе вечерен семинар на тема: SQL Server Integration Services in Denali CTP3, с водещ Камен Ангелов, Senior Developer, Adastra Bulgaria.

Microsoft SQL Server – Denali ще бъде на пазара в началото на 2012. В много материали и събития се промотираха новостите и подобренията в продукта, като едно от най-значителните подобрения е развитието на средства за изграждане на хранилища данни (DW) и business intelligence (BI) решения. Това е тенденция от последните две версии (2008 и 2008R2) и е лесно темата да бъде подценена.

Конкуренцията на този пазар в последните години е значителна поради факта, че това не са евтини решения. Именно затова овладяването на всяко подобрение в техническите средства за реализация и поддръжка съкращава значителни разходи. А новият SQL Server Denali наистина ще предоставя значителна добавена стойност както за разработчиците, така и за потребителите на бази данни.

На този семинар ще ви разкажем за новостите в SSIS в Denali, ще демонстрираме някои от тях и ще обсъдим ефективността им.

Акцентите на семинара SQL Server Integration Services in Denali CTP3 ще бъдат поставени върху:

* Developer experience
* Parameters and configurations
* Deployment and migration
* Monitoring and Auditing

Ниво: 300

За водещия:

Kamen AngelovКамен Ангеловe сертифициран MCT, MCITP: Database Administrator, MCITP: Database Developer, MCP (Microsoft SQL Server 2000).
За повече от 12 години опит с SQL Server познава продукта в дълбочина – както от гледна точка на разработчик, така и като администратор.
Интервю с Камен: Знанията на ИТ специалиста трябва да се увеличават по закона на Мур
Предстоящо обучение:
Course 6231B: Maintaining a Microsoft SQL Server 2008 R2 Database

Дата: 2 ноември 2011 г., сряда
Час:
18:30-20:00 ч.
Адрес:
София, бул. “Драган Цанков” № 36, Интерпред, блок А, етаж 6
За контакт:
02 4210040, email: office@newhorizons.bg

* * *
Това събитие е отминало. Ако темата ви интересува, свържете се с нас на тел.: +359 2 421 0040/44 или ни пишете на email: office@newhorizons.bg.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *