Pearson VUE – единствен доставчик на Sun сертификационни изпити



От 1 юни 2011 г. Java, Oracle Solaris, MySQL и останалите изпити от бившата сертификационна програма на Sun  могат да бъдат положени единствено в тестовите центрове на Pearson VUE.

От Oracle обявиха, че обединяването на всички сертификационни изпити под управлението на един тестови доставчик има за цел да осигури по-добро обслужване на кандидатите и глобално покритие. Към момента Pearson VUE има над 5,000 тестови центъра в 165 страни по света.

Безплатни примерни тестови въпроси
Кандидати, които се регистрират за изпит на Sun преди 1 август 2011 г., автоматично ще получат на имейла си промоционален код, който им позволява да вземат комплект от примерни изпитни въпроси.

* За да се възползват от промоцията, кандидатите трябва да регистрират изпит преди 1 август 2011 г., с дата за явяване на изпита преди 8 септември 2011 г.
За допълнителна информация, моля, посетете education.oracle.com.

Сертификационните изпити на Oracle можете да положите в New Horizons Bulgaria – оторизиран тестов център на Pearson VUE.

Бележка: През септември 2010 г. Sun сертификацията беше интегрирана в сертификационната програма на Oracle. Повече: Oracle Certification Program.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *