Уебинар: Първи стъпки в етичното хакерство – Footprinting § Reconnaissance. Водещ: Уейн Бърк, 20 април 2011

Включете се на живо в първото съвместно обучение на EC-Council и New Horizons Bulgariа.

Не пропускайте възможността да чуете Wayne Burke – един от топ инструкторите на EC-Council.

В рамките на уебинара ще научите как хакерите се свързват с набелязаната мрежа (организация, банка или произволна институция) и събират всички необходими им данни, чрез използване на различни онлайн източници.

Ще бъде демонстрирано как намират информация и създават „копие” на набелязаната организация, преди изобщо да пристъпят към атака.

Уебинарът представя модул Footprinting § Reconnaissance от най-актуалната програма за етични хакериEC-Council Certified Ethical Hacker (CEH7). Спонсор на събитието е New Horizons, единственият акредитиран учебен център на EC-Council в България.

Специално за участниците в уебинара New Horizons Bulgaria ще разкрие дългоподготвяна изненада във връзка с предстоящите обучения за CEHv7 в България.

За водещия:
Опитът на Уейн Бърк обхваща тестове на сигурността, одити, цифрови разследвания, сигурност и дизайн на инфраструктурата. Сертифициран е като: MCT, MCSE, Cisco, Network+, CIW, CEH, ECSA/LPT, CHFI, CPTS, CPTE.
Уейн и неговият екип са провеждали оценки на сигурността, тестове за проникване и обучения по поръчка за много международни компании и правителствени агенции, като: EPA, FAA, DOJ, DOE, DOD + 8570, Американските Военновъздушни сили, флот, морски пехотинци, ФБР и др.

Дата: 20 април, сряда
Час: 11:00-13:00 ч.

Регистрация

* * *
Това събитие е отминало.Ако темата ви интересува, свържете се с нас

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *