Управление на бизнес процеси (BPM) – Практически семинар на 28-29 април 2011

Managing your business is all about managing your processes.

Имате ли излишни процеси във вашата организация? Наблюдаваме, че най-успешните компании усилено преминават от функционална организация към процесно-базирана. Колкото по-ефективни са процесите, толкова по-конкурентна е организацията.

На 28 и 29 април 2011 г.учебен център „Ню Хърайзънс“ ще проведе обучение за Управление на бизнес процеси със силна практическа насоченост.

Обучението съчетава теория, казуси и практически упражнения, част от които се изпълняват с помощта на софтуерни инструменти, в това число и един безплатен, който може да се ползва без ограничение след края на тренинга.

Учебната програма е обновена съобразно актуалното състояние на BPM практиката към 2011 г. и са включени допълнителни практически занимания.

Курсът обхваща 8 теми (Въведение, Моделиране, Жизнен цикъл, Стратегия, Оптимизации, Автоматизация, Контрол, Проект) и 8 практически занимания.

Пълната програма и описание на курса можете да изтеглите ТУК.

При завършване на обучението участниците ще притежават основни познания за управлението бизнес процеси, в т.ч. моделиране, анализ, оптимизации, както и подходи при определяне на стратегия за BPM и управление на BPM-проекти. Ще са запознати с всички наложили се техники и методи, като част от тях ще усвоят по време на обучението.

Аудитория:
Обучението е предназначено за: изпълнителни директори, мениджъри на отдели, ръководители на програми и проекти, директори на отдели за управление на информационни системи, мениджъри по качеството, консултанти, специалисти по системи за управление на бизнеса, собственици на процеси и всички други хора в една организация, които се интересуват от начини за повишаване на ефективността и подобряване на работата.

Сектори:
Данни за успехи, постигнати чрез BPM, като намалени разходи, подобрена конкурентоспособност, гъвкавост и други има от всички икономически сектори. Традиционно, най-големите инвеститори в BPM са от сферите на финансовите услуги (банково дело и застраховки), телекомуникации, ютилити, фармация, автомобилостроене, търговия, производство и публични услуги (държавен сектор).

За водещия:
Иво Величков се занимава повече от 15 години с управление на бизнес процеси, стратегическо управление и управление на проекти, като през последните седем консултира организации от различни сектори и провежда обучения и семинари.
Ръководил е проекти за бизнес оптимизации и софтуерни имплементации в големи организации от частния и публичния сектор в Холандия, Германия, България и Австрия.
Обучил е над 500 души по управление на бизнес процеси, корпоративни архитектури, управление на проекти и бизнес информационни системи.
Блог: strategicstructures.com

Нашите клиенти за Иво Величков

„През лятото на 2010г. аз, заедно с четирима мои колеги, посетихме обучение за „Управление на бизнес процеси” в учебен център New Horizons Bulgaria. Лектор на курса беше г-н Ивайло Величков, специалист с богат теоретически и практически опит. По време на обучението се научихме как да моделираме, анализираме и контролираме бизнес процеси. Изключително полезно ни беше съчетаването на теория с реални казуси и практически упражнения. Задълбочените познания на г-н Величков ни помогнаха да усвоим фундаментални знания за управлението на бизнес процесите и успешно да ги пренесем в нашия бизнес.“

Мая Младенова,
Директор „Фирмено развитие“
ГАЗТЕК БГ АД

Цена за един участник:
250 Евро без ДДС

Бонуси:
При трима или повече участници от една организация получавате право на:
Безплатно участие за четвърти участник.
Полудневен безплатен workshop* до три месеца след завършване на курса. По време на workshop-а ще се дискутират конкретни казуси на вашата организация и могат да присъстват до 12 души.

* Условия: Провеждане в офиса на New Horizons; планиране поне три седмици предварително; силно препоръчително е участието на изпълнителния директор или член на съвета на директорите; участвалите в курса трябва да осигурят основна подготовка по темата на останалите участници; всички трябва да са минали безплатния online курс по BPM.

* Курсът е гарантирано да се проведе на посочените дати. Местата са ограничени!

За допълнителна информация и записване, моля, обърнете се към наш консултант на тел.: (02) 4210044 или email: office@newhorizons.bg.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *