През март -25% отстъпка за курс 10215: Implementing and Managing Microsoft Server Virtualization

Разширете знанията си за най-актуалните технологии на Майкрософт, като вземете 25% отстъпка за оторизиран Майкрософт курс.

Само през март и само в „Ню Хърайзънс” можете да се запишете на курс 10215: Implementing and Managing Microsoft Server Virtualization и да получите 25% отстъпка от цената.

Training Spotlight е кампанията, в рамките на която всеки месец Майкрософт насочват вниманието ви към една от най-актуалните и популярни технологии, а „Ню Хърайзънс” ви дава гореща оферта за курс за тази технология. Темата на месец март е виртуализацията.

За кого е курсът?
За системни администратори с поне 1,5 г. опит с Windows Server 2008, на които предстои да виртуализират наличните сървъри или да внедряват сървърна виртуализация в съществуваща среда.

Кой е водещият?
Дарин Йончев е сертифициран Майкрософт инструктор с дългогодишен опит в областта на ИТ, последните четири от които активно се занимава с консултантска и преподавателска дейност в сферата на Microsoft инфраструктурни решения. Част от сертификатите, които притежава, са: MCT, MCSE, MCITP, MCTS, MCDST, CompTIA Security+.
Дарин Йончев ще участва като гост-лектор в „Дни на Майкрософт 2011” и има зад гърба си участия в предходни издания на събитието (2007 и 2008 година).
Личен блог

Курс 10215: Implementing and Managing Microsoft Server Virtualization
Програма на курса: Course 10215 Outline
Продължителност: 5 дни
Време на провеждане: 09-13 май 2011 г.
Цена: 600 евро без ДДС

Побързайте:
25% отстъпка
при записване до 20 март
20% отстъпка при записване до 10 април

При завършването на курса получавате:

  • Официален сертификат на Майкрософт за завършен оторизиран курс.
  • Безплатен практически тест за следващия ви Майкрософт изпит.

 

Местата са ограничени. Свържете се с нас още сега за повече информация и записване.

Какво знаете за оторизираното обучение на Майкрософт?

Оторизираните курсове на Майкрософт се доставят от организации, които имат статута на Microsoft Certified Partner for Learning Solutions (CPLS).

Учебните центрове CPLS провеждат обучения за Microsoft със сертифицирани инструкториMicrosoft Certified Trainers (MCT). Инструкторите MCT са обучени да преподават, тоест имат необходимите педагогически техники и умения. MCT са оценявани от курсистите си след всеки курс. Тяхното представяне в класната стая е под постоянно наблюдение. Този ангажимент към определен стандарт на преподаване гарантира отлични резултати.

Когато избирате оторизиран курс от Microsoft, вие получавате учебно съдържание от извора. Изготвянето на учебния материал за курсовете е процес на сътрудничество между MCT, ключови технически специалисти и специалисти по обучението.

CPLS е задължен да предоставя в класната стая техническо оборудване, което отговоря на определени от Маийкрософт стандарти.

Прочетете повече: Какво означава CPLS и MCT за един учебен център на Microsoft?

Местата са ограничени. Свържете се с нас още сега за повече информация и записване.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *