CISSP тренинг с Борис Гончаров – 28.03-01.04

CISSP is a registered mark of the International Information Systems Security Certification Consortium in the United States and other countries.

CISSP е един от най-престижните сертификати в световен мащаб, който е реално доказателство за умения за висш пилотаж в областта на управлението на информационна сигурност на корпоративно ниво.
CISSP e глобалният отговор на въпросите, свързани с корпоративната сигурност, синоним на доверие в защитеността на информацията. (Прочетете повече)
CISSP се свързва с внедряването и практическия  опит с ISO 27001 и с внедряването на ISMS – Information Security Management System. (Прочетете повече)

От 2006 година „Ню Хърайзънс” провежда курсове за подготовка за CISSP (Certified Information Systems Security Professional). На 28 март 2011 г. стартира поредното обучение за CISSP с водещ Борис Гончаров.

Обучението по информационна сигурност е решението с най-голяма възвръщаемост и влияние върху опазването на информационните активи и намаляване на риска в организацията. Сами по себе си технологичните решения не могат да защитят критичните информационни активи на организацията. Най-сериозната заплаха за сигурността са самите хора и разбирането на мениджмънта на почти всички организации, че проблемите, свързани със сигурността на информацията са работа на ИТ експертите.

Интегрираният учебен подход към CISSP на „Ню Хърайзънс” поставя фокус върху ефективната комбинация от теоретични и практически знания, необходими за успешното полагане на CISSP сертификационния изпит.

Той комбинира присъствено обучение в група, онлайн достъп до учебни ресурси и индивидуално обучение с ментор:
– Практическо обучение в група: 5 дни, 40 учебни часа практическо обучение с Борис Гончаров
– Индивидуално обучение: 5 дни, 40 учебни часа индивидуално теоретично обучение
– E-learning: едногодишен достъп до библиотека с електронни курсове за информационна сигурност: Penetration Testing, Security +, Security Management Trainings, Tests and Books, 360 hours of training

Продължителност: 10 дни, 80 учебни часа + 360 часа гъвкаво електронно обучение
Начало на практическото обучение в група с Борис Гончаров:
28 март-01 април 2011

За водещия:

Борис Гончаров е IT/IS Manager на G4S Security Services Bulgaria JSC за Европа.  Той е един от малкото CISSP сертифицирани в Bulgaria и притежава един от първите CISSP Concentration Certification Management (CISSP-ISSMP®) сертификати за България. Борис има повече от 10 години опит в IT и дългогодишен опит във внедряването и управлението на ISMS (Information Security Management System). Обучавал е специалисти на Societe Generale Експресбанк, United Bulgarian Bank, Hi Computers и други.

Нашите клиенти за CISSP обученията с Борис Гончаров

„Ню Хърайзънс България”, като организация с опит в провеждането на такива курсове, предложи на участниците в това обучение, гъвкава схема на подготовка, която улесни максимално правилното усвояване на материята. Времето за провеждане на електонното обучение е добре да бъде увеличено с един, дори два дни, за да може курсистите да преминат и усвоят цялото съдържание на курса. Трите метода за обучение – Mentored Learning, Instructor Led Training и E – Learning, предоставени по време на курса, се допълваха взаимно и бяха отлично изпълнени.
Крайната ми оценка за този курс е отлична и бих препоръчала Ню Хърайзънс България на колеги, които проявяват интерес към услугите на организацията. За мен Ню Хърайзънс България е добър и надежден партньор в областта на обученията.”

Павлина Иванова – Societe Generale Expressbank, Варна

Изисквания за включване в обучението: Значителен практически опит в ИТ и в областта на информационната сигурност. За явяване на сертификационния изпит се изискват 5 години професионален опит в 2 или повече от десетте домейна.

За да получите повече информация от наш консултант, моля, свържете се с нас на тел.: (02) 4210040/44 или попълнете формата за контакт по-долу:

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *