Microsoft Software Assurance Training Vouchers: броят на ваучерите за обучение зависи от лиценза ви

Програмата Software Assurance е включена в повечето лицензионни програми на Microsoft. Ваучерите за обучение са част от програмата Software Assurance. Тоест, купувайки продукти на Microsoft, получавате и ваучери за обучение, с които можете да посетите всеки един от нашите технически курсове от Microsoft Official Curriculum (Server & Client OS, Server Technologies, Exchange, SQL, Forefront, Lync, SharePoint, System Center, Small Business Server).

Повече за Microsoft Software Assurance на адрес: http://www.microsoft.com/licensing/software-assurance/default.aspx

На практика наличието на ваучер е равностойно на плащане по фактура, тоест ако представите ваучери Microsoft Software Assurance ще си спестите всички процеси по събиране на оферти, одобрение на оферти, получаване на фактури и плащане на фактури за участие в курс на Microsoft.

Типът лицензионна програма, съответно наличието на Software Assurance, зависи от броя закупени лицензи.

Броят ваучери зависи от лицензионната програма, която сте закупили от Microsoft. Един ваучер (Training voucher day) купува един ден обучение. Тоест, за петдневен курс ще ви бъдат необходими пет ваучерни дни. Според продуктовата листа на Microsoft от февруари 2011 г. ваучерните дни, според вида лиценз, са както следва:

За да заявите Вашите ваучери е необходимо да се свържете с Training Voucher Benefit Manager във вашата организация. След като получите ваучерите следва единствено да ни се обадите, за да изберем заедно курсовете и да запазим мястото ви.

Източници:

Продуктова листа на Microsoft:
http://www.microsoft.com/licensing/about-licensing/product-licensing.aspx#tab=2

Software Assurance Training Vouchers Step by Step demo:
http://www.microsoft.com/learning/_silverlight/sa/satv/default.html

София, 18.02.2011 г.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

  Бързо запитване

  Вашите имена *

  Вашият Email *

  Вашето съобщение *

  captcha

  Добавете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *