New Horizons отново в Топ 20 на ИТ тренинг компаниите в света

За трета поредна година New Horizons Computer Learning Centers е сред 20-те най-добри ИТ тренинг компании в света, според класацията на TrainingIndustry.com.

TrainingIndustry.com анализира и оценява пазара на ИТ обучения, подпомагайки бизнес организации по целия свят в избора им на най-добър партньор в областта на ИТ тренингите.

Селекцията на двадесетте най-добри доставчици на ИТ обучение за 2010 година е направена на базата на следните показатели:
– Лидерство и иновации в ИТ обучението;
– Обхват на ИТ тренингите и методите на доставка;
– Размер на компанията и потенциал за растеж;
– Клиентска мрежа;
– Географски обхват.

„Комисията на TrainingIndustry.com работи усилено, за да гарантира задълбочен поглед върху ИТ тренинг сектора и да отличи компаниите, демонстрирали изключителни постижения в областта на формата, доставката и управлението на тренинг услугите. Ние оценяваме New Horizons като една от най-добрите ИТ тренинг организациии, лидери в подхода към обучението и доставката на първокласни учебни програми.“

Ken Taylor, CEO, TrainingIndustry.com

„Усилията ни са насочени към доставянето на висококачествено обучение на милионите ни клиенти по целия свят. Наскоро New Horizons беше отличен и като учебен център с най-добро представяне за 2010 година (Тop Customer Education Provider) от Knowledge Advisors, най-големият доставчик на решения за измерване на резултатите от обучението. Тези две награди показват, че отговаряме на нуждите на нашите клиентите и им даваме повече от очакваното.”

Mark Miller, CEO, New Horizons Computer Learning Centers

Best Performance Awards е класация, за която не се приемат кандидатури за участие. Knowledge Advisors извършват оценката на базата на обективни критерии, валидирани чрез задълбочен анализ на данните и последващи интервюта:

Ефективност: Получени най-високи оценки за представяне на инструкторите, качество на учебните материали, ефективност на учебния процес, влияние върху работата, бизнес резултати, възвръщаемост на инвестициите (ROI).

Подобрение: Постоянни или възходящи тенденции в постигнатите резултати; използване на данните за подобряване на обученията.

Обем: Значително количество оценки на годишна база.

Процес: Поставяне на цели и проследяване на изпълнението.

Стратегия: Предоставя на бизнес лидерите полезна информация, въз основа на която могат да взимат решения, касаещи ръководените от тях организации.

New Horizons Computer Learning Centers използва системата Metrics That Matter® на Knowledge Advisors,  за да измерва ефективността на доставените обучения. Годишно учебната верига получава над половин милион такива оценки. Резултатите поставят New Horizons на челно място по пет от шестте критерия за ефективност, спрямо всички компании в световен план, използващи този инструмент за оценка.

„Наградите за най-добро представяне на Knowledge Advisors показват успеха, който водещите организации постигат, в резултат използването на системата за оценка на обучението Metrics that Matter®. Поздравяваме New Horizons за световния стандарт в представянето им.“

Kent Barnett, CEO, Knowledge Advisors

New Horizons Computer Learning Centers е най-голямата организация за ИТ тренинги в света. За своята 29-годишна история компанията има над 300 центъра в повече от 70 държави. Чрез интегриран учебен подход, гарантиращ приложимостта на наученото в реални ситуации, New Horizons предоставя пълна гама от обучения в областта на информационните технологии и бизнес уменията.

За повече информация, моля, посетете:
TrainingIndustry.com: 2010 Top 20 IT Training Companies
Knowledge Advisors: Best Performance Awards
Сайт на Ню Хърайзънс България
New Horizons Computer Learning Centers – Newsroom
New Horizons Five Star Center of Excellence Award Winners

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *