Готови ли сте за Windows Server 2008 R2? Само през февруари 25% отстъпка за курс 10159

Технологиите се развиват. А вие? Ако сте отлагали момента да актуализирате уменията си за последните технологии на Майкрософт, времето за действие дойде!

Разширете знанията си за най-актуалните технологии на Майкрософт, като вземете 25% отстъпка за оторизиран Майкрософт курс.

Training Spotlight е кампанията, в рамките на която всеки месец Майкрософт насочват вниманието ви към една от най-актуалните и популярни технологии, а „Ню Хърайзънс” ви дава гореща оферта за курс за тази технология.

Февруари е месецът на Windows Server 2008 R2.

Само през февруари и само в „Ню Хърайзънс” можете да се запишете на курс 10159: Updating Your Windows Server 2008 Technology Skills to Windows Server 2008 R2 и да получите 25% отстъпка от цената.

За кого е курсът?
За ИТ специалисти с практически опит с Windows Server 2008 и сертификат за Windows Server 2008 Technical Specialist или съответстващи познания. Изисква се опит в инсталирането и ежедневното управление на Windows-базирани сървъри в големи организации.

Кой е водещият?

Дарин Йончев е сертифициран Майкрософт инструктор с дългогодишен опит в областта на ИТ, последните четири от които активно се занимава с консултантска и преподавателска дейност в сферата на Microsoft инфраструктурни решения. Част от сертификатите, които притежава, са: MCT, MCSE, MCITP, MCTS, MCDST, CompTIA Security+.

Дарин Йончев ще участва като гост-лектор в „Дни на Майкрософт 2011” и има зад гърба си участия в предходни издания на събитието (2007 и 2008 година).
Личен блог

Курс: Updating Your Windows Server 2008 Technology Skills to Windows Server 2008 R2
Програма на курса: Course 10159 Outline
Продължителност: 3 дни
Време на провеждане: 18-20 април 2011 г.
Цена: 400 евро без ДДС

Побързайте:
25% отстъпка
при записване до 20 февруари
20% отстъпка при записване до 10 март

При завършването на курса получавате:

  • Официален сертификат на Майкрософт за завършен оторизиран курс.
  • Безплатен практически тест за следващия ви Майкрософт изпит.

Местата са ограничени. Свържете се с нас още сега за повече информация и записване.

Какво знаете за оторизираното обучение на Майкрософт?

Оторизираните курсове на Майкрософт се доставят от организации, които имат статута на Microsoft Certified Partner for Learning Solutions (CPLS).

Учебните центрове CPLS провеждат обучения за Microsoft със сертифицирани инструкториMicrosoft Certified Trainers (MCT). Инструкторите MCT са обучени да преподават, тоест имат необходимите педагогически техники и умения. MCT са оценявани от курсистите си след всеки курс. Тяхното представяне в класната стая е под постоянно наблюдение. Този ангажимент към определен стандарт на преподаване гарантира отлични резултати.

Когато избирате оторизиран курс от Microsoft, вие получавате учебно съдържание от извора. Изготвянето на учебния материал за курсовете е процес на сътрудничество между MCT, ключови технически специалисти и специалисти по обучението.

CPLS е задължен да предоставя в класната стая техническо оборудване, което отговоря на определени от Маийкрософт стандарти.

Прочетете повече: Какво означава CPLS и MCT за един учебен център на Microsoft?

Местата са ограничени. Свържете се с нас още сега за повече информация и записване.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *