Сиско решения в действие: Ciscо Network on Wheels

Бизнесът се променя все по-бързо и една крачка напред ще бъдат не тези, които работят най-усилено, а тези, които работят най-умно. Фокусирани върху удобството на клиентите, Сиско буквално довеждат решенията до вратите им.

Cisco Network on Wheels е ван, оборудван с най-новите Сиско мрежови технологии, за да могат клиенти и партньори да видят в действие решенията на Сиско. В мобилния център са инсталирани пълен набор от решения в областта на Unified Communications, Wireless, Video, Security. Всъщност, в Cisco NOW Van можете да видите почти всичко от Сиско – с изключение на John Chambers и TelePresence.

Територията на САЩ е разделена на четири области, във всяка от които по предварителна заявка се прави разписание за обиколките на Cisco NOW Van. Представител на Сиско провежда интерактивни технически демонстрации, показващи предимствата, които най-новите Сиско технологии дават на бизнеса. Демонстрациите са базирани върху актуалните нужди на клиентите и казусите, затрудняващи ежедневната работа, за които използваните до момента технологии не дават удовлетворяващо решение. Проектът Cisco NOW Van е популярен и в редица други страни по света, включително България, където подобни демонстрации са правени в рамките на проекта iЦентър.

Как в действителност протичат демонстрациите в Cisco Network on Wheels можете да видите от записите по-долу, предоставени с любезното съдействие на New Horizons Atlanta, Georgia. Центърът е носител на редица престижни награди в областта на ИТ тренингите, като: 2010-2011 Five Star Center of Excellence Award winner; 2009 Cisco Excellence in Acceleration Award Winner; 2010 Center Award from Cisco for delivering the most Training days in the Network. Подборно представяне на New Horizons Atlanta беше направено в предишна публикация.

Cisco Network on Wheels – част 1

Cisco Network on Wheels – част 2

Cisco Network on Wheels – отзиви на участници

Повече информация за Cisco Network on Wheels можете да намерите в сайта на Cisco.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *