Моделиране на времето като част от Business Process Management

С приключването на поредния курс по Управление на бизнес процеси (Business Process Management – тема, за която вече сме писали), бихме искали да ви представим една интересна статия за моделиране на времето в бизнес процеса. Автор на статията е г-н Ивайло Величков, лектор на провежданите от Ню Хърайзънс двудневни обучения за BPM.

Г-н Величков се занимава повече от 14 години с управление на бизнес процеси, стратегическо управление и управление на проекти, като през последните пет консултира организации от различни сектори и провежда обучения и семинари. Ръководил е проекти за бизнес оптимизации и софтуерни имплементации в големи организации от частния и публичния сектор в Холандия, България и Австрия. Обучил е над 400 души по управление на бизнес процеси, корпоративни архитектури, управление на проекти и бизнес информационни системи.

Г-н Величков е и активен член на ARIS обществото (ARIS Community), където редовно публикува задълбочени статии, свързани с управлението на бизнес процесите.

Последната му статия – Models and Time, дава примери за моделиране на времето и за това, как да се справим със „запушените процеси”, изгубеното време и др. Цялата статия можете да прочете тук.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *