Антонио Захариев за курсовете по Excel в Ню Хърайзънс

Отделът, който ръководя, отговаря за развитието на използваната от нас ERP система CSB System, за поддръжката и иновациите в информационната инфраструктура, както и за обезпечаването на оперативния и висш мениджмънт с адекватен репортинг.

Антонио Захариев, ИТ мениджър в ТАНДЕМ-В ООД

Здравей, Антонио. Ти и твои колеги завършихте курсове за Excel 2007, нивa 2 и 3 при нас. Каква беше необходимостта да преминете такова обучение?

Както всички знаем, Microsoft Excel e най-често използваната програма за изготвяне на отчети и анализи. В нашата фирма все още голяма част от репортинга и анализите са на Excel. Естествено, колкото по-добре познаваме тази програма, толкова по-пълноценно можем да използваме всички възможности и функционалности, които тя има. Изготвяните отчети са много по-функционални, когато се използват Pivot Tables и Pivot Charts, и много по-красиви и разбираеми чрез средствата за визуализация на Conditional Formatting.

Как се насочихте към нашия учебен център?

Ню Хърайзънс е една от водещите фирми за ИТ обучения в България. Посетихме две от безплатните демо обучения, които организирате на тема Windows Server 2008Configuring and Troubleshooting DNS и Implementing Active Directory Domain Services. Останахме с много приятно впечатление и затова решихме да се запишем и за други обучения.

По какъв начин протече обучението?

Обучението беше с инструктор, след всяка теоретична част имаше упражнения. Това е много добър подход, защото така проверявахме придобитите знания. Всеки, който срещнеше затруднение, получаваше квалифицирана помощ от инструктора. Почти всички участници имахме допълнителни казуси от ежедневната ни работа и за наша радост, не останаха никакви неизяснени въпроси.

Мнението ти за инструктора и за учебната база?

Много сме доволни от нашия инструктор Лилия Николова. Представянето на материала беше направено по разбираем начин, съобразен с нивото на групата. За базата нямаме никакви забележки, чувствахме се комфортно. Обученията бяха толкова интересни, че не усетихме кога минаха двата дни.

До каква степен курсовете покриват реалната практика и до колко ги използвате в ежедневната си работа?

Използвахме всички получени знания, за да подобрим и надградим разработените вече справки и отчети. Изготвяните от нас анализи сега имат по-голяма гъвкавост и по-висока функционалност. По-лесни са за управление, благодарение на използваните макроси. Намален е също така процентът на грешките, благодарение на усъвършенствания контрол на входящата информация.

Какви следващи стъпки планирате?

Вашата фирма предлага много интересни и полезни обучения. Вече се убедихме, че получените знания можем директно да приложим в практиката. Като начало планираме да посетим курсове за Windows Server 2008 Server Administration и Network Infrastructure Configuration.

Благодарим ти за този разговор! Успех в работата и ще ви чакаме отново!

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *