До 20% отстъпка + Second Shot за Microsoft изпити

Обученията в технологии на Microsoft ви помагат да се превърнете в ключова фигура във вашата организация и да придвижите ИТ кариерата си на следващо, по-високо ниво.
Независимо дали искате да удостоверите уменията си пред бъдещ работодател, да получите повишение в настоящата си работа, или да добавите още един Microsoft сертификат към богатата си вече колекция, можем да помогнем да постигнете целта си.

Промoционалните изпитни пакети на Microsoft ви дават значителни отстъпки за сертификационни изпити + Second Shot за всеки изпит в пакета. Second Shot е възможност да положите сертификационен изпит втори път безплатно, ако не успеете да го вземете при първото си явяване.

Какво да направите?
Следвайте няколко лесни стъпки:

1. Изберете подходящ за вас сертификационен пакет и заявете своя код за ваучер през сайта на Prometric.
2. Регистрирайте първия си изпит в сайта на Prometric и купете вашия изпитен пакет, като използвате ваучера за отстъпка.
3. Положете изпит на заявената дата в оторизиран Prometric тестов център, какъвто е Ню Хърайзънс.

При успешно полагане на изпита продължете напред – регистрирайте се за следващия изпит със същия номер на ваучер в http://www.prometric.com/microsoft.

Ако не успеете да вземете изпита от първия път, направете заявка за ваучер за повторно явяване. Ваучерът ще бъде изпратен на имейл адреса ви в рамките на 72 часа. https://www.prometric.com/microsoft/examretake.htm?s=MSRETAKE

Източници:
http://www.microsoft.com/learning/career/en/us/career-offer.aspx#certification
http://www.prometric.com/microsoft/certpacks
http://www.prometric.com/Microsoft/certpacks_FAQ.htm

* За допълнителна информация относно сертификационните изпити можете да се свържете с нас на тел.: +359 2 4210055, или на имейл адрес: certification@newhorizons.bg.
* За информация относно курсовете, подготвящи за Microsoft сертификационни изпити, направете запитване на тел.: +359 2 4210040, или ни пишете на: office@newhorizons.bg.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *