Намаляване на атаките от „червеи” чрез Cisco IOS техники – семинар на 10 ноември 2010

Повечето големи организации продължават да търпят сериозни вреди, които „червеите” нанасят в корпоративната мрежа.

Запознати ли сте с техниките за намаляване на атаките от „червеи” и доколко ефективно ги използвате? Намерете отговор на въпросите, които ви интересуват, в семинара на Дениз Кая на 10 ноември.

Основните теми:

  • Обзорен преглед на техниките и инструментите за намаляване вредите от„червеите”.
  • Конкретни практически решения за спиране на разпространението и премахване на „червеите” с помощта на Cisco Internetwork Оperating System (IOS).
  • Начини за разгръщането на тези техники в цялостно решение за организациите, даващо възможност за откриване и справяне с други заплахи за сигурността вкорпоративната мрежа.


За кого е подходящ семинарът?

Този семинар е предназначен за мрежови администратори и мрежови администратори по сигурността с минимум една година опит и/или валиден CCNA сертификат.

Водещ:
Дениз Кая е международен експерт с над 12 години опит в Cisco, Ironport, Checkpoint, Microsoft, дизайн, внедряване и поддръжка на ИТ проекти в Швеция, Германия, Полша, Турция и България. Някои от проектите, в които е участвал като инженер по сигурността, архитект и мениджър, включват: миграция към Active Directory (686 сайта в целия свят/8 държави/3 континента), дизайн и внедряване на международен VPN и VoIP over VPN, международен OSPF, защитни стени и преместване на ERP център за данни.

Кога и къде?
На 10 ноември 2010 г., от 18:30 ч.
Учебен център New Horizons: София, ж.к. „Младост” 1А, бул. “Александър Малинов” № 33, бизнес сграда 548, вход Б, ниво 4

Условия за участие:
Семинарът е безплатен, но изисква регистрация.

За да заявите участие, моля, попълнете регистрационната форма по-долу.

Ако иската да участвате онлайн, маркирайте полето: Ще се включа онлайн чрез Microsoft Office Live Meeting. След регистрацията ще получите допълнителен имейл с покана за уебинара и подробни инструкции за включване.

* * *
Т
ова събитие вече е отминало. Ако темата ви интересува, моля, проверете за друга дата, или ни пишете на office@newhorizons.bg, за да се свържем с вас при следващи подобни събития.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *