Sun сертификацията се интегрира в сертификационната програма на Oracle

От 1 септември 2010 г. Sun сертификацията ще бъде напълно интегрирана в сертификационната програма на Oracle. Всички Java, Oracle Solaris, MySQL,Oracle Solaris Cluster и Open Office сертификати ще бъдат преиздадени и ребрандирани като част от сертификационната програма на Oracle. Промените в сертификационните титли можете да видите Тук.

Важно е да знаете:
• Изпитният формат и изискванията за всички изпити остават непроменени. Ако се подготвяте за Sun сертификационен изпит и се явите след 1 септември 2010 г., при успешно полагане ще получите Oracle сертификационна титла, с логото на сертификационната програма на Oracle.
• Ако вече сте придобили Sun сертификация, тя ще бъде призната в сертификационната програма на Oracle и ще продължи да бъде валидна. Ако желаете да получите Oracle титла, можете по всяко време да ъпгрейднете вашия Sun сертификат.

За допълнителна информация относно сертификационните изпити можете да се свържете с нас на тел.: +359 2 4210055, или на имейл адрес: certification@newhorizons.bg.
За информация относно Oracle курсове, направете запитване на тел.: +359 2 4210040, или ни пишете на: office@newhorizons.bg

Източници:
Prometric Official Web Site: http://www.prometric.com/Oracle/default.htm
Oracle University email: http://www.oracle.com/dm/11q1field/53013_cert_%20rebranding%20eblast_ol.html
Oracle Certification Program: http://education.oracle.com/pls/web_prod-plq-dad/db_pages.getpage?page_id=433&p_org_id=1001&lang=US
Credential and Exam Title Update: http://blogs.oracle.com/certification/ORC-0311.pdf

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *