Microsoft Excel курсове в учебния център на New Horizons Bulgaria

Лилия Николова - MOS Master, MCT, CCNA, ECDL

Microsoft Excel е един от най-популярните продукти на Microsoft, използван от специалисти и експерти в различни области (финансисти, маркетинг специалисти, ИТ специалисти, счетоводители, търговци, медицински служители и много други).

Microsoft Excel е част от офис пакета на Microsoft, даващ ни възможност, както за съхранение, така и за анализ на данни, финансово прогнозиране, обработване на големи количества информация, създаване на диаграми и др.

Учебният център New Horizons Bulgaria предлага редица курсове за работа с продукта, които са ориентирани, както към бизнес потребители, така и към ИТ специалисти. Предвидени са различни нива, започващи от потребители без опит с електронните таблици до потребители използващи Microsoft Excel за извършване на сложни бизнес анализи.

Ето и кратко описание на най-популярните курсове по Microsoft Excel, които се предлагат в учебния ни център:

Microsoft Excel ниво 1
Този курс е предназначен за хора с никакъв или много малък опит с Excel. Тук курсистите се запознават с работната среда, със структурата на електронните таблици. Разглеждат се особеностите при въвеждане на различните типове данни, както и инструменти, необходими за създаването на добре изглеждащи, форматирани таблици. Още тук, в първото ниво, потребителят се запознава и се учи да прилага прости и по-сложни функции и инструменти за обработка на данни.

Microsoft Excel ниво 2
За да преминете този курс ви е необходимо, или да сте преминали Microsoft Excel ниво 1, или да  притежавате необходимите знания, които той ви дава. Microsoft Excel  ниво 2 е предназначен за потребители, имащи нужда от подобряване на продуктивността си при извършване на анализ на данни, обработване на големи количества информация. Ако ви се налага да представяте графично вашите данни, то чрез този курс ще добиете знанията и уменията, необходими за създаването на прецизни и сложни диаграми. Един от най-мощните инструменти за анализ на данни в Excel – Pivot Tables, се разглежда в това ниво, както и една от най-често използваните функции VLOOKUP.
Също така, този курс подготвя за полагането на изпит Microsoft Office Specialist Excel.

Microsoft Excel ниво 3
Това е курсът, който ви дава тънкостите в Excel. Ако искате да работите с макроси в Microsoft Excel и да автоматизирате ежедневните си действия, този курс е за вас. Разбира се тънкостите в Microsoft Excel не са само макроси, но и инструменти за статистически и маркетинг анализи като Goal Seek, Scenario Manager, Solver, както и инструментите от Data Analysis пакета. За да дойдете на този курс е необходимо, или да сте преминали предишните нива, или да  притежавате необходимите знания.

В учебния център на New Horizons Bulgaria предлагаме курсове за обучение за Microsoft Excel версия 2000/2003/2007/2010.

Ето и мнения на наши курсисти, посетили курсове по Microsoft Excel в учебния ни център:

„Много приятна за комуникация и едновременно супер фокусирана върху целите на курса. Обяснява много добре и с ентусиазъм. Бих посетила още курсове при вас.”

„Курсът ми беше доста полезен. Инструкторът има много добри презентационни умения, което спомогна за много лесното и приятно протичане на курса.”

„Много добра професионална подготовка на преподавателя, много добър контакт с хората – всеки получи персонално внимание, нещо, което много рядко се среща на подобни курсове.”

„Много добър подход, търпение към курсистите и умения за водене на материала.”

„Много добре се свързваха теоеритичните понятия с примери от реалния живот. Преподавателят има много сериозни и задълбочени познания и беше в състояние да отговори на въпросите още преди да сме ги задали.”

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    3 Коментари

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *