Добре дошли в онлайн обществото за образование на Cisco Systems – Cisco Learning Network

Cisco Learning Network: https://learningnetwork.cisco.com/

 

В портала ще намерите богатство от учебно съдържание, блогове, дискусии, възможности за работа, свързани с индустрията на Cisco. Моля имайте предвид, че е необходима регистрация, за да ползвате ресурсите на портала.

 

Порталът е разделен на 6 основни секции:

 

Home: начална страница. В левия панел на началната страница ще намерите всички сертификационни пътеки на Cisco, в центъра са представени новини, а в десния панел ще намерите най-скорошните дискусии.

 

Career Section: страница за търсене на възможности за работа, свързани с продуктите на Cisco, както и множество статии и дискусии за успешни кариери в областта на Cisco технологиите.

 

Connections: страницата предоставя вход към документи, блогове, дискусии, международни групи за обучение, игри и групи по интереси.

 

Certifications: систематизирано представяне на всички сертификационни пътеки, последни новини относно сертификацията и обучението.

 

Learning Center: в учебния център ще намерите учебни материали, разпределени според основните технологични линии на Cisco: Data center/Virtualization/IP Routing/Networking Fundamentals/Network Management/Optical Networking/ Security/ VPNs/Storage/Switching/Unified Computing/Voice/Unified Communications/Web Services/Wirelss/Mobile. В допълнение Cisco представят и Business Library, с въвеждащи материали за добрите практики в бизнеса.

 

Our store: онлайн магазин.

 

Разбира се, порталът предоставя възможност за търсене из съдържанието и е наличен в мобилна версия.

 

Кратко въведение за работа с портала можете да видите на адрес: https://learningnetwork.cisco.com/community/help/guided-tours

За повече информация относно възможностите за обучение и сертификация, свързани с продуктите на Cisco Systems, моля не се колебайте да ни потърсите.

 

dimitar (at) newhorizons.bg

София, 01.06.2010

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *