New Horizons Bulgaria обогати предлаганите в центъра курсове по Microsoft® технологии с електронна версия

Компанията ни затвърждава лидерската си позиция на българския пазар на обучения за продуктите на Microsoft, като предлага към обученията, водени от инструктор в учебния център New Horizons Bulgaria, безплатен достъп до допълнителни учебни ресурси, както и електронна версия на посетения от курсиста курс* за период от 180 дни.

Електронните курсове съответстват на съдържанието на тези, които се водят от инструктор. В допълнение към дистанционния достъп за затвърждаване на знанията, учебният център предлага и достъп до виртуална зала за срещи, осигурена с помощта на Microsoft Office Live Meeting.

*Не всички технически или офис курсове разполагат с пълен аналог в електронен вариант. Предлагането на  безплатен електронен курс към посетения присъствен курс е само за някои курсове, които са изброени по-долу.

Пълен списък на техническите курсове по технологии на Microsoft, водени в учебния център New Horizons Bulgaria, за които има осигурен безплатен 180-дневен достъп до електронна версия на курса в учебния портал Learning Port може да видите тук.

Пълен списък на курсове за потребители на технологии на Microsoft, водени в учебния център New Horizons Bulgaria, за които има осигурен безплатен 180-дневен достъп до електронна версия на курса в учебния портал Learning Port може да видите тук.

Безплатна демонстрация на наличните над 1600 електронни курса в нашия портал Learning Port можете да заявите всеки работен ден на тел. +359 2 421 00 44 или по имейл на адрес office (at) newhorizons.bg.

 ***

Ето и няколко препоръки към тези наши клиенти, които все още нямат опит с електронно обучение:

  • Как се осигурява достъп до електронното съдържание?
    О: По време на курса всеки курсист получава собствен код за достъп до учебния портал Learning Port. Учебният портал Learning Port съдържа най-голямата библиотека от учебни курсове, тестове и онлайн ресурси, и е достъпен за милиони курсисти на New Horizons в целия свят.
  • Къде мога да уча?
    О: Навсякъде, където сте заедно с компютъра си. Дори и да нямате интернет – на разположение е модул за офлайн работа, а когато се свържете с Интернет, модулът синхронизира Вашите резултати от тестове и прогрес в обучението с Learning Port.
  • Какво е нужно да знаем за електронните курсове и разликата между тях и тези, водени от инструктор?
    О: Разработката на един час мултимедийно електронно обучение струва между 45 и 120 хиляди $ и отнема от 400 до 750 часа работа, като основно влияние оказва сложността на анимацията. По тази причина, когато се появи нов курс от производителя, се изчаква, за да се получи обратна връзка от студенти и инструктори, да се оцени съдържанието на учебната програма и доколко тя отразява практиката, и чак след това се дава зелена светлина на екипа, който разработва електронната му версия. Това е и причината не всички курсове, водени от инструктор да имат електронно съдържание. 
  • Можете ли да споделите препоръки за по-ефективно онлайн обучение?

Ако сте сам в офиса или вкъщи, то най-вероятно няма да имате външни дразнители. Все пак изключете телефона си и други комуникатори, софтуер за електронна поща и заключете вратата. Важно е да имате фокус и концентрация, да заявите пред себе си: „Този час аз съм на обучение! Няма да се занимавам с нищо друго, няма да вдигам телефон, да чета електронната си поща или да отговарям на IM комуникатори! Аз ще уча!”

Ако сте в офиса, където има  много хора, използвайте налични материали за да се обградите и да обозначите, че сте на обучение. Изключете телефона си и други комуникатори, софтуер за електронна поща. Поставете банер или малък плакат „В момента аз съм на обучение! Няма да се занимавам с нищо друго в периода от 9:30 до 10:30!”.

Отнасяйте се сериозно към междинните тестове! Те са индикатор за вашата концентрация по време на обучението. Ако имате ниски резултати, значи не сте били концентриран – обърнете се към точките по-горе или намерете друго време/място, в което да се учите.

По този начин ще постигнете максимален ефект от Вашето време и електронния курс, осигурен от New Horizons.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *