Cisco SNAF и SNAA обучения през май и юни 2010

Въпросите, свързани с ИТ сигурността са от особена важност за всяка  компания. В същото време тази област от ИТ се развива много динамично в последните години. Нараства и нуждата от високо квалифицирани специалисти. Ето защо курсовете свързани с осигуряване на сигурността и защитата на информационната мрежа в различните организации са особено търсени напоследък. 

В учебния център на Ню Хърайзънс България ще бъдат проведени две такива обучения от семейството на Cisco през май и юни 2010.

Cisco Securing Networks with ASA Fundamentals (SNAF)
10 – 14 май 2010
Този петдневен курс ще Ви предостави необходимите знания и умения за конфигуриране, поддръжка и работа със Cisco Adaptive Security Appliances.

Cisco Securing Networks with ASA Advanced (SNAA)
7 – 11 юни 2010
Обучението за SNAA включва конкретни задачи и сценарии от практиката и има за цел да Ви обучи на уменията, необходими за инсталиране, конфигуриране и администриране на Cisco Adaptive Security Appliances, използвайки инсталирането на ASA във въображаема компания.

Водещ и на двата курса ще бъде Дениз Кая, CSCI, CCNP, CCSP, MCT, MCSE. Дениз е международен експерт с многогодишен опит с продуктите на Cisco, Ironport, Checkpoint и Microsoft.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *