Къде отиват буквите, когато ги изтриете от екрана на компютъра си?

Зависи кого питате:

Католическата църква: Добрите букви отиват в Рая, където се къпят в светлината на щастието. Лошите букви биват наказвани за техните грехове. Лоши са онези букви, които участват в създаването на лоши думи – „цици”, „секс” и „противозачатъчни”…

Будистката перспектива: Ако една буква е живяла праведно, то нейната карма е добра и тя се преражда след изтриването си в друга, по-висока буква – например, от малка в голяма.

Циничният хладен поглед на 21 век: На кого му пука? Няма значение, дали са на страницата, или изтрити, неизтрити, подчертани, удебелени, или каквото и да е там…

Погледът на Mac потребителя: Всички букви, написани на PC и след това изтрити, отиват направо в PC ада. Ако използвате PC има вероятност дори да виждате изтритите букви, тъй като и вие сте в PC ада също.

Обяснението на Стивън Кинг: Всеки път, когато натиснете бутона Del, вие освобождавате едно микроскопично чудовище в самия курсор, което разкъсва нещастната и нищо неподозираща буква на парчета, изпива й кръвта и накрая я изяжда, барабар с кокалите и всичко останало. Муа-ха-ха-ха….

PETA (Хора за етично отношение към животните): Вие ги ТРИЕТЕ??? Не ги ли чувате как ПИЩЯТ? По-добре вървете и изтребвайте малки тюлени с бейзболна бухалка, изрод такъв!

One Comment

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *