За ползите от сертифицирането

Знаете ли, че в световен план, 55% от ИТ мениджърите твърдят, че при подбора на кадри отчитат кой кандидат е сертифициран? Най-вероятно подобни стойности могат да се наблюдават и в България.
Сертифицирането е действително много полезно нещо. От една страна, така се повишават шансовете ви да си намерите добро ИТ място в повечето компании, а от друга, знанията ви укрепват сериозно. Разбираемо е – мениджърите търсят добре подготвени служители, а един сертификат говори в полза на всеки търсещ работа. А ползата за самите вас е и в това, че покрай системната подготовка за успешното полагане на  конкретни изпити, вие надграждате и систематизирате знанията си по най-добрия възможен начин.
Ето и сертификатите на Microsoft. Запознайте се накратко с тях и ни се обадете, за да уговорим вашето сертификационно обучение!
 
Microsoft Certified IT Professional (MCITP)
Придобиването на тази степен свидетелства във ваша полза и казва следното: притежателят й може да е администратор на бази данни или администратор на корпоративни комуникации.

Microsoft Certified Systems Administrator (MCSA)
MCSA говори за вас, че имате необходимите умения, за да управлявате и поддържате мрежови решения под Windows среда. Той също така ви позволява да заемате разнообразни позиции – сървърен администратор, системен администратор, мрежови администратор, администратор на информационни системи и още ред други.

Microsoft Certified Desktop Support Technician (MCDST)
Придобиването на сертификат MCDST демонстрира пред настоящите и бъдещите ви работодатели, че притежавате уменията и знанията, за да бъдете хелп-деск техник, представител „Клиентска поддръжка”, служител „Компютърна поддръжка и т.н.
 
Microsoft Certified Applications Developer (MCAD)
Този сертификат доказва, че като разработчик, вие можете успешно да изграждате стартирате и поддържате приложения за Windows и интернет.
 
Повече по темата – ТУК.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *