Започваме обученията с ваучери по ОП РЧР


Тази сутрин пристигна радостната вест, че Ню Хърайзънс България е одобрен за провеждане на обучения по Ключови компетентности и Професионална квалификация към Оперативната програма „Развитие на човешките ресурси“ (ОП РЧР). Това следваше да се случи още миналия месец, но поради техническа грешка закъсняхме с попадането в списъка на одобрените. Е, всичко е добре, когато свършва добре.

И така, нека ви представим накратко, какво можете да очаквате от нас, когато си донесете ваучера. Първо, да прегледаме ключовите компетентности. Разбираемо е, че най-силно застъпени са обученията ни по ключова компетентност №4  („Дигитална“). Имаме на разположение курсове по Word, Excel, Power Point, Microsoft Project 2007 и администрация на Microsoft Server. По ключова компетентност №5 („Умения за учене“) предлагаме курс по планиране на времето и по №7 („Инициативност и предприемачество“) сме подготвили курс „Основи на продажбите“. По другото направление (Професионална квалификация) имаме оферта за обучение по професия „програмист“. Но, тъй като сме гъвкава структура, има възможност да ви обучим и по разни актуални технологии.

Ню Хърайзънс е специализиран учебен център, фокусиран върху ИТ и бизнес обучения. Това ни позволява да предлагаме наистина качествени курсове, водени от професионалисти с продължителен опит. Затова можем да заявим без колебание – ако искате да се обучите качествено, при утвърдени професионалисти, в център, разполагащ с отлична материална база, елате при нас. Ако пък имате нужда от допълнителна информация, заповядайте на сайта ни, или прегледайте документа, който сме подготвили. Така ще научите всичко съществено за ОП РЧР, за ваучерите и за възможностите за обучение при нас.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *