Семинар: От IT Pro до Специалист по информационна сигурност

Начало: 23 март, 18:30 ч.

Място: Ню Харайзънс България

Край: 20:00 ч.

Водещ: Александър Класанов

Поради големия интерес към темата, обяваваме нова дата за семинара От IT Pro до Специалист по информационна сигурност: 23 март, 18:30-20:00 ч.

Има поне 3 добри причини да се специализирате в сферата на информационната сигурност: интересна и динамична работа, силен дефицит на специалисти и високо заплащане.

За да стигнете от IT Pro до специалист по информационна сигурност, обаче, са необходими целенасочени усилия, продължително обучение и самообучение, задълбочено познаване на технологиите, както и определен интелектуален потенциал. Тази съвкупност от изисквания е предпоставка за реализация в областта на информационната сигурност.

Cybersecurity-seminar

Семинар: От IT Pro до Специалист по информационна сигурност

23 март, 18:30-20:00 ч.
Ню Харайзънс България

По време на семинара ще обсъдим двете основни насоки за реализация в областта на информационната сигурност – технологична и управленска. Ще разгледаме също и минимално необходимите знания, опит и стъпки, които ще са ви нужни за всяка от тях. Ще се запознаем с международно признати сертификати като CompTIA Security+, CEH, CHFI, CISSP, CISA, CISM.

Обхват на семинара:

  • Организация на дейностите на специалистите по информационна сигурност.
  • Необходим минимум знания на специалистите по информационна сигурност за различните нива на хакерските атаки.
  • Сертификационни пътеки и възможности за обучение.

Изключения от обхвата:
Презентиране на конкретни хакерски техники и решения, лабове и практически занятия.

Аудитория:
Семинарът ще бъде полезен на потребители и ИТ специалисти с общи и средни компютърни познания, познания за операционни системи и мрежи, с интерес към информационната сигурност.

За водещия

Alexander-KlassanovАлександър Класанов има над 15 години опит в ИТ сферата. Заемал е ръководни и експертни позиции във водещи български и международни организации.

Опитът му е свързан с управление на проекти за системна интеграция и внедряване на софтуени приложения и системи.Има над 10 години опит с внедряване и поддръжка на специализирани финансови системи, реализирани в различни типове организации. Участвал в множество проекти на всички етапи, включително: изготвяне на технически задания, бизнес анализ, интеграция с действащи системи, дизайн и архитектура, поддръжка , обучения и др.

Бил е консултант в проекти по информационна сигурност по стандартите ISO 27000 и PCI DSS, както и за IT Service Management (ITSM) базирани на ISO 20000 и ITIL. Занимавал се е със системна администрация на Windows базирани операционни системи и инфраструктура;

Александър притежава редица международно признати сертификати, като ISO 27001 Lead auditor, ISO 20000 ITSM Manager, CompTIA Security+, MCSA, CCNA, ITIL Foundation, MCT, Prince 2 Foundation. Провежда курсове за информационна сигурност и Майкрософт технологии в Ню Харайзънс България.

Условия за участие:

Семинарът е безплатен, но изисква регистрация. За да заявите участието си, моля, попълнете регистрационната форма. Местата са огрaничени.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *