Microsoft SQL Server2008 R2: StreamInsight – CEP (Complex Event Processing) технологията на Microsoft – семинар на 14 oктомври 2010 г.

Microsoft SQL server 2008 R2 е вече реалност и предизвикателство за всеки. С R2 Microsoft реализира множество високотехнологични концепции за работата с данни и подходи за решаване на критични бизнес задачи, надхвърлящи стандартното съхранение и извличане на информация. С SQL server 2008 R2 бързодействието и управляемостта, постигнати от SQL 2008 могат да са активна част от Вашите системи, добавяйки им висока стойност и надеждност. За тези новости ще научите от семинара на New Horizons Bulgaria, посветен на Microsoft SQL Server 2008 R2.

На семинара ще бъдат разгледани и дискутирани принципите на Complex Event Processing технологията, областите, в които тя намира приложение, ще научите как да я използвате и още:

  • Какво представляват и какви видове са събитията (Events, Event Types, Complex Event)
  • Как се обработва и управлява потока от информацията при непрекъснатото възникване на събития (Event Stream, Event Cloud, Event Processing)
  • Какви са възможностите и предимствата на StreamInsight (Architecture, Patterns, Templates) и как се реализират те на практика
  • Какъв сценарий е подходящ за вашите цели (Deployment)
  • Как можете да контролирате системата си без да се налага да я променяте или прекъсвате (Administration and Monitoring)

Независимо дали сте програмист, администратор или бизнес аналитик, ще добиете нова представа за обработката на информация и управлението на процеси в реално време. Със StreamInsight вашите решения могат да бъдат актуални във всеки момент, а промените в логиката на бизнеса ще обслужвате ефикасно и бързо.

Кога и къде?
Дата: 14 октомври 2010 г.
Начало: 18:30 ч.
Адрес: София, ж.к. „Младост” 1А, бул. “Александър Малинов” № 33,
бизнес сграда 548, вход Б, ниво 4

Водещ:
Камен Ангелов, Microsoft Certified IT Professional: Database Administrator, Microsoft Certified IT Professional: Database Developer, Microsoft Certified Professional (Microsoft SQL Server 2000), Microsoft Certified Trainer.

Условия за участие:
Семинарът е безплатен, но изисква регистрация.

* * *
Това събитие е отминало. За да се срещнете с консултант на New Horizons за безплатна консултация, свържете се с нас на тел.: +359 2 421 0040/44 или ни пишете на email:
office@newhorizons.bg.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    2 Коментари

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *