Обучение с ментор (Mentored Learning) в учебния център на New Horizons Bulgaria

Една от формите на обучение, които предлагаме в учебния ни център, наред с традиционното присъствено обучение и електронните курсове, е индивидуалното обучение с инструктор (ментор) или т.нар. Mentored Learning.

Обучението с ментор комбинира традиционното обучение в група с набиращото  все повече популярност електронно обучение. Ние, в New Horizons Bulgaria, използваме собствен онлайн портал съобразен с нуждите на нашите студенти, позволяващ ни да проследим  и управляваме учебния процес  на студента.

Това, с  което обучението с ментор превъзхожда стандартното обучение в  група, е неговата гъвкавост и персонален подход. То позволява студентът сам да определи темпото, с което учи и да изготви сам своя график. Този факт го прави особено предпочитан от хората, които едновременно учат и работят.

Основното предимството на този тип обучение спрямо класическото  електронно обучение, в което е се разчита изцяло на взаимодействието студент – електронно съдържание, е в наличието на сертифициран инструктор или ментор, който винаги може да отговори на зададени въпроси, дискутира дадена тема със студента и следи неговия прогрес. В  New Horizons Bulgaria ние предоставяме възможност за обучение по програмата „Ментор” през цялата седмица, като то се  провежда в по две учебни сесии по 4 часа, всеки работен ден. Също така има възможност за обучение в сряда вечер и събота специално за хора работещи на пълен работен ден. Обучението се извършва в офиса на New Horizons Bulgaria намиращ се в ж.к. „Младост” 1А , бул. “Александър Малинов” № 33, бизнес сграда 548, вход Б, ниво 4.

Повече информация за курсовете, които предлагаме с „Mentored learning“ или за самото обучение с ментор, можете да получите като се свържете се с нас на тел.: + 359 421 0040/44 или ни  пишете на имейл office@newhorizons.bg. Също така, можете да дойдете в офиса ни за среща с наш консултант всеки работен ден от 9:00 до 17:30 часа, за да видите сами как работи системата.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    No Comments

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *