New Horizons Bulgaria обогати предлаганите в центъра курсове по Cisco® технологии с електронна версия

Компанията ни затвърждава лидерската си позиция на българския пазар на технически обучения за продуктите на Cisco, като предлага към обученията, водени от инструкторите на учебния център New Horizons Bulgaria, безплатен 45-дневен достъп до електронната версия на посетения от курсиста курс.

Електронните курсове напълно съответстват на съдържанието на тези, които се водят от инструктор за серии CCNA, CCNP, CCDA, CCDP, CCVP, CCSP. В допълнение към дистанционния достъп за затвърждаване на знанията, учебният център предлага и наемане на лаборатория с реални устройства и консултации с инструктор. Ако студентите имат нужда да зададат своите въпроси, но не могат да пътуват до офиса на New Horizons, на тяхно разположение е виртуална зала за срещи, осигурена с помощта на Microsoft Office Live Meeting.

В момента New Horizons Bulgaria разполага с 5 сертифицирани Cisco инструктори CCSI, като 3 от тях са CCIE. Ние покриваме целия спектър от необходими знания: от базовите CCNA/CCNP, Security (CCSP), Voice (CCVP) до сложните технологии, използвани от доставчиците на услуги. При нас са обогатили знанията си служители на най-големите телекомуникационни компании в страната като Mobiltel, Cosmo Bulgaria Mobile, Vivacom, както и много други български и международни компании.

Ето и няколко препоръки към тези наши клиенти, които все още нямат опит с електронно обучение:

  • Как се осигурява достъп до електронното съдържание?
    О: По време на курса всеки курсист получава собствен код за достъп до учебния портал Learning Port. Учебният портал Learning Port съдържа най-голямата библиотека от учебни курсове, тестове и онлайн ресурси и е достъпен за милиони курсисти на New Horizons в целия свят.
  • Къде мога да уча?
    О: Навсякъде, където сте заедно с компютъра си. Дори и да нямате интернет – на разположение е модул за оф-лайн работа, а когато се свържете с Интернет, модулът синхронизира Вашите резултати от тестове и прогрес в обучението с Learning Port.
  • Какво е нужно да знаем за електронните курсове и разликата между тях и тези, водени от инструктор?
    О: Разработката на един час мултимедийно електронно обучение струва между 45 и 120 хиляди $ и отнема от 400 до 750 часа работа, като основно влияние оказва сложността на анимацията. По тази причина, когато се появи нов курс от производителя, се изчаква, за да се получи обратна връзка от студенти и инструктори, да се оцени съдържанието на учебната програма и доколко тя отразява практиката и чак след това се дава зелена светлина на екипа, който разработва електронната му версия.
  • Можете ли да споделите препоръки за по-ефективно онлайн обучение?
    • Ако сте сам в офиса или вкъщи, то най-вероятно няма да имате външни дразнители. Все пак изключете телефона си и други комуникатори, софтуер за електронна поща и заключете вратата. Важно е да имате фокус и концентрация, да заявите пред себе си: „Този час аз съм на обучение! Няма да се занимавам с нищо друго, няма да вдигам телефон, да чета електронната си поща или да отговарям на IM комуникатори! Аз ще уча!”
    • Ако сте в офиса, където има  много хора, използвайте налични материали за да се обградите и да обозначите, че сте на обучение. Изключете телефона си и други комуникатори, софтуер за електронна поща. Поставете банер или малък плакат „В момента аз съм на обучение! Няма да се занимавам с нищо друго в периода от 9:30 до 10:30!”.
    • Отнасяйте се сериозно към междинните тестове! Те са индикатор за вашата концентрация по време на обучението. Ако имате ниски резултати, значи не сте били концентриран – обърнете се към точките по-горе или намерете друго време/място, в което да се учите.

По този начин ще постигнете максимален ефект от Вашето време и електронния курс, осигурен от New Horizons.

Пълен списък на курсовете по Cisco®, водени в учебния център New Horizons Bulgaria, за които има осигурен безплатен 45-дневен достъп до електронна версия на курса в учебния портал Learning Port може да видите тук.

Пълен списък от обученията в Learning Port можете да намерите тук.

Желаем Ви успех!

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *